@Süleyman Uzunköprü
bu dediğiniz olay az kalsın benim başıma geliyordu;
şöyle ki bisikletimi sivastan getirtmiştim,
ilk gün evimin dibindeki pttye gittim, buraya gelmedi dediler, beni anadolu yakası merkeze gönderdiler
tam hatırlamıyorum ama internetteki takipten baktığımda bisiklet aypim(anadolu yakası posta işleme merkezi kozyatagı) görünüyodu, taa oraya gittim zamanında, bir de yetmedi 5-6 tane adamla samimi oldum içerilere girdim oradan oraya gönderdiler sürekli,
burda yok dediler, ertesi gün evime yakında bulunan pttye gittim,
meğer ilk gittiğim evimin dibindeki pttdeymiş, bi de o aypim burda 2ye ayrıldı, üsküdar civarlarını da artık bizim buradaki alıyo, bir de işin garip kısmı; ptt binasını yeniledi, çalışanları bile bilmiyo (kozyayatgındaki merkezden buraya tayin olmuşlar) hangi birim nerede diye, koskoca binayı tek başıma dolaştım, birkaç çalışandan yardım aldım, şansa şeffaf camlı bi odada kocaman koli gördüm, bisikleti buldum öyle yani, kutuda salcano yazmasa zordu işim, yoksa gene eski merkeze gidicektim ve gene oradan oryaa gidicektim.
Pttnin kapısından geri dönmeyip içeriye dalmanızı öneririm, mutlaka alıcının iade ettiği kendisine yakındaki pttde veya, bulunduğu il merkez pttdedir.
çünkü ilk etapda size yakındaki pttden sonra siz fatihdesiniz, avpim'e gider, avpim metrobüs yolu üstünde mesela; sonra şehirlerarası dağıtıma çıkar ve gidecek hedef ilin PİM (merkez posta işleme merkezi)'ne gider.