Scudo Sports

Bianchi touring kullanıcı kulübü...

Scudo
Merhaba ben de touring olmasada bianchi kullanıcısıyım. Haziran ayında aspid 26 modelini 900 liraya aldım. Aslında bisikletten memnunum ama 30 40 km yoldan sonra çok yoruyor. Kayserinin de yolları düzgün olduğu için düz maşa ve V fren bir tur bisikleti almayı düşünüyorum. Şuan aklımda touring 827 modeli var. Yalnız bu devirde bu bisikleti bulması zor. Eğer touring 827 bulamazsam bana hangi modelleri önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim :) (bütcem 1500 tl en fazla)

@Reco38Bianchi de düz maşa bulması zor varsa bile çelik galiba carraro sportive modellerin bakabilirsiniz bence v yerine hd fren alın...Bu arada şehir neresi ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kayseride yaşıyorum. V fren ve düz maşa istememin nedeni kayserideki yollarda bi sıkıntı olmaması ve bisikleti hafifletmek. Çelik maşa ile alüminyum maşa arasında ne kadar (kaç kilo) fark var? Eğer çok fazla ise dediğiniz gibi hd ve amortisörlü modellere de yönelebilirim.

@Reco38 Hd fren dememin sebebi kullanımı çok çok daha rahat ve performanslı çelik maşa ile aliminyum arası en az 1kg fark vardır hocam çelik yerine aliminyum tercih edin dememin sebebi buydu ama ön amotisörlü modelde bakabilirsiniz benim aliminyum maşam 800 gr....Bianchide touring modelleri carraroda da sportive modellerine bakabilirsiniz bianchi fiyatları CARRARO ya göre daha uygundur...

Peki 827 alıp sizin gibi alüminyum maşa taksam olur mu? Bu değişim kaç para eder?

@Reco38 bence imkan varken ne isteniyorsa o alınmalı sonrasında çok masraflı oluyor...Bu arada benim bisiklette satılık tam sizin istediğiniz gibi ama uzaksınız [emoji846]

bu başlığı görünce duygulandım.

touring 713 üm vardı 2014 şubatta aldığım. çok memnundum. geçen yıl çalınana kadar büyük keyifle biniyordum. akıcılığı, performansı gayet iyiydi. yokuşlarda çok rahattı, düzlüklerde de gayet ataktı. o yılki modelde komple altus set vardı. ortalama bir tur bisikletinden gayet iyiydi. hiç bir problem de yaşamadım. çalınmış olması hala içimde yaradır.

tam bir yıl bisikletsiz kaldım. niyeti iyice bozarak geçenlerde merida scultura 300 aldım :D harika bir bisiklet.

bisiklete yeni başlayan bence touring ile başlamalı. sonrasında yola geçmeli. dağ bisikletinin yoruculuğundan uzak ama konforuna yakın bir bisiklet. sürüşü çok rahat. bisiklet kullanmaya iyice alıştıktan sonra yol bisikletine geçilebilir.

@makaram geçmiş olsun...Dediğiniz gibi güzel bisiklet bende şu an 3 numara olduğu için satmak zorundayım

Merhaba arkadaşlar. Şehir bisikleti olarak Bianchi Touring 713 almayı düşünüyorum. Fakat hangi kadro boyu bana uygun karar veremedim.
Boyum 1.68
Bacak boyum 82
Yardımcı olur musunuz?

bikelover45
Bendede bahsettiğiniz bisikletten var 1.80 boy 84 cm iç bacak boyuma,kadro olarak 51cm kadro kullanıyorum memnunum.Bulunduğunuz yerde alternatif varsa deneyin daha iyi olur.

Merhaba, eski bir bisiklet sevdalısı olarak uzun bir aradan sonra Bianchi touring 713 aldım. Online alışveriş sitelerinde araştırma yaptım fakat kafam iyice karıştı. Suluk, çanta, ön-arka ışık, kilit, kask, eldiven, sele kılıfı, zil, kablosuz hız/km cihazı, ön-arka çamurluk, 6-7 yaş çocuk koltuğu için hangi marka/modelleri tavsiye edersiniz? Fiyat olarak orta halli çok pahalı olmayan marka/modeller tercihim.Yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.

Geri