egemengurbuz Üye Kayıt 3 Ağustos 2016 Mesaj 1 Tepki 0 Yaş 27 Şehir İzmir İsim Egemen Gürbüz 3 Ağustos 2016 #1 Öncelikle herkese merhabalar, başlıktan da az çok anlayabileceğiniz üzere bianchi touring 727 almayı düşünüyorum. Bu bisikletle deneyimi olanlar bana yardımcı olabilirlerse çok hoş olur. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle herkese merhabalar, başlıktan da az çok anlayabileceğiniz üzere bianchi touring 727 almayı düşünüyorum. Bu bisikletle deneyimi olanlar bana yardımcı olabilirlerse çok hoş olur. Şimdiden teşekkürler.
Oğuzhan Y. Forum Bağımlısı Kayıt 12 Temmuz 2010 Mesaj 1.242 Tepki 1.509 Şehir Bolu Başlangıç 1997—98 Bisiklet Felt 3 Ağustos 2016 #2 Benim arkadaşım uzun süre kullandı. Altus setli, hidrolik frenli güzel bir model. Alırken pazarlık yapmayı unutmayın.
Benim arkadaşım uzun süre kullandı. Altus setli, hidrolik frenli güzel bir model. Alırken pazarlık yapmayı unutmayın.
ACAKIR Üye Kayıt 8 Şubat 2016 Mesaj 56 Tepki 34 Yaş 35 Şehir Denizli Edirne İsim Alper Bisiklet Bianchi 3 Ağustos 2016 #3 şu an kullanmakta olduğum model kesinlikle tavsiye ederim çok keyif veren ve rahat bir sürüşü var