toro şuan alınacak bisiklet değil bence çok hantal.
salcano alu ya bir bak istersen.
(link)
salcanonun bisikletleri bu sene daha iyi bence sitesinden bakabilirsin
yani almasanız diğer modellere salcano sedona krom scott vs gibi modellere bakarsanız sizin için daha iyi olur ilerisi içinde düşünüyorsanız bianchiden vazgeçin derim ama yinede siz bilirsiniz
şöyleki bisikletin 2008 e göre vites fren kolu değişti, lastikleri değişti, jant değişti, aynakol değişti. e tabi burasıda türkiye olduğu için her şeye yeni yılla birlikte zam gelir.... (özellikle vites fren kolu şık ve farklı)
ben mtb lastiklerini çıkardım yol lastikleri koydum adanada zaten pek yokuşlu yol yok ama olduğu zamanda çok rahat çıkıyorum (mtb parkuruna memnunum)
hız durumuna gelince sonuçta dağ bisikleti sonuçat aynakolu ufak 26 lık bisiklet hız kesilmiyor ama rahat sürüşü var
Yardımların için çok teşekkürler ama ailemin sölediğine göre durum biraz değişti ve bütçem bayağa azaldı düne göre bende yine bi araştırdım NG 650 yi buldum o nasıl
Yardımarın için çook teşekkür ederim bende senin gibi alu alıcam ama bi de kafama takılan bi durum var salcano impetus o nası bir model alu ya göre artı ve eksilerini paylaşırsanız sevinirim
impetusun disk frenlerini kimse önermiyor salcano sitesine gir impetusun bilgileri aluya göre az verilmiş demekki aluya göre kullanılan malzeme konusunda bir sıkıntı var ben bunu çıkarırım bundan. impetusta neden maşa markası yazılmamış, neden aynakolun markası yazılmamış demekki impetusta kalite konusunda bir sıkıntı var hı alu çok mu kaliteli bisiklet tabiki değil ama en azından bisikleti alırken ne aldığını biliyorsun bu çok önemli
bence impetus alacağına alu al 40 lira için 450 liranı heder etme iyi geceler