Scudo Sports

(Bianchi ) Toledo

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
Merhaba arkadaşlar Bianchi toledo bisiklet hakkında sizlerden azda olsa yorum bekliyorum veya bu bisikletle aynı kompenantları taşıyan bir bisiklet veyada bu fiyatı bu bisiklet haketmiyorsa hakaden bir bisiklet öneriniz varsa lütfen yazın... Ama tabikide bu bisiklet hakkında önce görüşlerinizi almak istiyorum.
Çünki alıyorum bisikleti iş işten geçmeden paylaşmak istedim..

Şimdiden tşk ederim.

Scudo
Arkadaşlar k.bakmayın bisikletin 2010 model olduğunu yazmayı unutmuşum üretime bu sene çıkacak bir bisiklet.

Bu koskoca forumda bu konuyla ilgisi olan bir arkdaş yokmu yani..?

Bianchinin 2010 modelleri çıktıgında ilk dikkatimi çeken bisiklet oldu toledo.Çok şık görünüyor ancak ben fiyatının biraz fazla oldugunu düşünüyorum.En azından bir bianchi için çok.660 liraya daha iyi bisikletlerde bulabilirsiniz.Yinede sizin fikriniz.
Forum üyeleride 2010 model oldugu için emin olamadılar pek yorum yapmak istemediler sanırım.Çünkü bende dahil kimse bisikleti kullanmadı ve yakından görmedi diye düşünüyorum.
Birde bu sitede artık söylemekten korkuyorum ama yine de söyliycem. Bence birde sedonalara bakın:)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Bence bisiklet seçimi ile ilgili konulara yazarsan daha iyi olur.Tabii fotosunu ve özelliklerini de koyarsan milleti zahmetten kurtarırsın.

Bu arada bunun mekanik disk frenli olduğunu gördüm.Bu tür freni pek tavsiye etmiyorlar bilgin olsun.

ben bugün özel seri bianchi sauk aldım 900 ytl ye.dediğiniz toledo modeli ile ilgilide fabrikaya soru sordum özellikle ağırlığını.14,5-15 kilo civarıymış.bence fazla yani.13-13,5 kiloyu geçirmemeye çalışın bence.birde mekanik disk frenli bisikletler eğer çok kaygan veya çamurlu yollarda sık kullanım yapmıyorsanız çok gereksiz.artı bisikletin ağırlığını da arttırıyorlar.

Guzel modelve kadro tasarımıda cok hosuma gıttı . Artı arkadasımızın dedıgı gıbı kullanım yerıne gore secım yapın egerkı cok dağ - taş olayına gırmıyceksenız V fren olsun secımınız.Mekanık dısklerde sureklı sorunlar olabılıyor bunları bıle bıle alın bısıkletınızı. Sımdıden hayırlı olsun
(link)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Arkadaşlar son bir düşünce ile toledo'dan vaz geçit Troy modelini almaya karar verdim kısmetse şubatın sonunda elimde olucak bisiklet , genelde yolda kullanıcam ama bir kaç arkadaş mekanik diskin çok sorun çıkarttığını sölediğinden dolayı vaz geçtim bu bisikletten aslında toledo'dan vaz geçtikten sonra sauk modelinde kafam takılmıştı ama troy ve sauk arasındaki tek fark renk ve sauk v-firen troy ise hidrolik disk fren artık resimlerini şubatın sonunda paylaşırım.
Bu arada sauk modelini alan '' erdomsuper '' arkadaştanda bisikletinin fotolarını bekliyorum. :) Bu arada hayırlı olsun yeni bisikletin..

guzel secım yapmıssınız troy donanım olarak gayet guzel bı bısıklet hıd.frenıde unutmamak lazım . Sımdıden hayrlı olsun subat sonunda ıns resımlerıde goruruz

inşallah inşallah ama deore videslerini ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum çünki vitesin kaçta olduğunu görmem lazım ben ... :) daha doğrusu hiç deore vites donanımı olan bi bisiklet daha gerçek anlamda yakından inceleme gibi bi fırsat bulamadım siteden gördüğüm vites görüntülerine baktığımda rakamları göremedim ben ama yok die biliyorum yoksada değiştiririm..:)

@Muhammet Sekmen

teşekkür ederim arkadaşım .siznkide hayırlısı olsun.bende daha dün sipariş verdim 15 güne gelri dediler.benimde sauk almamım tek sebebi DEORE vites sistemi ve V-FREN olması.çünkü ben çok fazla ormanlık arazşde kullanmıyorum.karışık yapıyorum.hatta gaza geldim tur için ince maxxis kevlar belt 2x1,75 lastik aldım.hayırlısıyla bisikletimde elime ulaştımıydı iş tamam:) fotoları size ulaştırırım.

merhabalar bende bianchi'nin toledo modelini almayı düşünüyorum fakat dediğiniz gibi mekanik frenler ben birde kilolu olduğum için bana uymaz ama geri kalan parçalar ve fiziki görünümü çok hoşuma gittiği için eğer v-brake yerleri varsa alıp v-brake taktırıp kullanıcam fotoğrafında arka tema beyaz olduğundan fotoğrafında gözükmüyo :)

• Beğen
Tepkiler: M.Sami
@Gürkan ATAR

bisikletin orjinalini bozmamaya çalışın arkadaşım.sadece görüntüye de aldanmayın lütfen.eğer v-frenli arıyorsanız ROMBO modeli var BIANCHI özel serinin.onu tavsiye ederim.veya diğer markalardan da bakabilirsiniz tabiki.

• Beğen
Ben troy modelini aldım ama rengi pek hoşuma gitmedi açıkcası pişman olursam renk konusunda olurum ancak ama hidrolik disk freni sauk modeline koymuş olsalardı daha güzel olurdu bence sauk gerçekten çok güzel bi bisiklet görünüş olarak..

bence carraro daytona 435-v bi bak 730 tl full shadow deore ve çok da dinamik bir biisklet herkese tercih ederim salcano astro kullanıyorum oda olabilir ama carraro daytona 435/v ye bak derim...

• Beğen
gecen pazar aldım bianchi toledo 580 liraya geldi cok güzel bi bisiklet mekanık disk freni var ve ayriyettende v fren yerleride var güzel bi secim yapdıgıma inanıyorum ii akşamlar

Geri