Scudo Sports

Bianchi snake yardım

Berkan TS

Üye
Tepki
4
6 senelik bisikletim 'bianchi snake' bir kaç yıl önce çocuk esirgemeye bağışladım.Hiç bir sorunu yoktu ve çok memnundum:rolleyes: .Bu yaz arkadaşlarla karar verdik eskiden oldugu gibi her gün bisikletlerimizle gezmeye karar verdik.Eski bisikletimi hala unutamadım bu yüzden aynısından almayı planlıyorum.Fiyatını , hala satılıp satılmadıgını , daha üst modellerinin olup olmadıgını bılmıyorum.Bu konuda bana yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara teşekkürler...

Yorumlarınızı eksik etmeyin.iyi forumlar

Scudo
@Yasin Doğan

öncelikle yorum için teşekkürler ama Snake isminde aradıgım bısıklet scorpion degil.Fotoğrafı:

http://pic.phyrefile.com/m/mi/mitsudomoe/2010/05/29/16966747t6g.jpg

Yağız kardeş noktayı koymuş :) aklımda bulunsun :) belki ikinci elini bulabilirim size :)

Bende bunun turuncusundan var artik kullanmiyorum. Yuruyen aksami pas tutmus bi vaziyette ama benim su an kullandigim bisikletin hemen hemen her parcasi degisti cikanlari bu snake in uzerine takip kullanacagim. Size satarim demeyi cok isterdim ama binmesi gercekten cok keyifli bir bisikletti acik soyleyeyim satmaya kiyamam. Umarim istediginiz gibi bir snake bulursunuz.

artık üretilmiyor onlardan. Aynısı dayımda vardı. çok kullanışlı bir bisikletti

bende de var snake 98 de alınma 5 yıldır depoda uyuklamakta
güzel bir bakım yapıp hayata döndürmeyi düşünüyorum

Bende Xc Snake 98 var. Satışları bildiğim kadarıyla kalktı.Ama gerçekten Çok Kullanışlı ve Keyifli bir bisiklet. Satmaya Bende Kıyamam :)

bi model gider yenisi gelir fazla takma hazır almışkende bianchi almmasıın iyi olur :D

Geri