erphan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 384
- İsim
- Erhan
- Bisiklet
- Scott
Arkadaşlar merhaba
geçen sene almış olduğum Carraro sportive 225 e birde kardeş yapmak istiyorum. kararım, çocuk yaşlarımdan beri içimde bir uhde olan yol bisikleti. bütçem max. 1000 tl. eşimle beraber turlarken 225 i o kullanacak, yol bisikletini de ben, diye düşündük. tabi bisiklet sayısı da 2 olacağı için bütçeyi eşim belirledi
şaka bir yana, sadece hobi amaçlı kullanacağım için açıkcası daha fazla para vermek gelmiyor içimden. zaten 225'i bile 1 sene içinde 10-15 gün anca sürdüm. Ankara'da, mağlum, ne bisiklet yolu var ne de gezilecek doğru düzgün bir yer. ben de genelde evimizin hemen önündeki Altınpark'ta sürüyorum genelde. bu sebeplerden dolayı bana bu iki bisikletten hangisini önerirsiniz. her iki bisikleti de yakında gördüm farklı zamanlarda. görünüm olarak Bianchi'yi daha çok beğendim. her nekadar şu sıralar Ankara daki Decahtlon' da Btwin Triban 3 yoksa bile, elbette gelir birgün...2. el almayı pek düşünmüyorum( 9 taksit ile almak daha avantajlı benim için).birkaç ay içinde almak istiyorum. öneri, tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ediyorum. hepinize kazasız, bol pedallar...