Scudo Sports

bianchi slr 200

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
arkadaşlar balıkesirde bisiklet için klüp lisansı aldım .klüpte şuan yol bisikletleri kullanılıyor.antrenör bana bianchi slr 200 alacakmış.sizce nasıldır.parası için yoruma gerek yok çünkü benden çıkmayacak bu modele alternatif hangi marka modeli önerirsiniz

Scudo
@gurkankas

http://www.bianchi.com.tr/2006/bisiklet/imageBig/SLR.jpg

SLR 200 Teknik Özellikler

Kadro : Alüminyum 7005 / Entegre Maşa Yatak
Maşa : Cromoly 1.1/8"
Jant : Rodi Teker Seti Racing Bianchi Stylus Siyah
Vites : Shimano Sora 16 vites
Fren : Çift Pivotlu Frenler
Sele : İtalyan - Selle Royal

• Beğen
Tepkiler: huse_inn
@shaq

özellikleri biliyorum sadece nasıldır diye sormak istedim.bisikletin kadrosu çok hoşuma gidiyor bide bara bnden çıkmayacakya :D

Bianchi nin orta düzeyde bir modelidir ve ağırlığı 11-12 kg civarındadır. Şimdilik için güzel bir model. ;)

Geometrisi ve açıları kötü değil.Başlangıç için üzeindeki donanımda idare eder. Ama ağırlığı çok fazla...

bunu kullan bence kendini geliştirene kadar sonra 7-8 kg bir yol bisikletine bindiğinde , performans sıçraması yaşarsın :D şaka bir yana, keşke ben de senin yaşlarındayken bu şekilde sporla tanışabilseydim. çok şanslısın bence güzel değerlendir ;)

bunun fiyatından daha uygun ve tam shimano soralı olan geotech master modeli bisikleti oneririm ustelik bunun maşası çelik iken geotech te aliminyum ve integrated furç takımı var

nasıl bı yol bısıkletı bu benım mtb ıle arasında 2 kg dan fazla fark war ...

Geri