Scudo Sports

bianchi slr 200 please help

runner

Üye
Tepki
9
:) bu bisikletle uzun yollar katetmek istiyorum elverişli midir.yaris performansi nasildir.lutfen yardim.profesyonel filan deniliyo..

Scudo
@runner

Tam olarak nasıl bir bisiklet istediğinizi yazarsanız size yardımcı olmamız kolaylaşır. Yarışmak mı ,uzun turlar yapmak mı? Ve nasıl bir bisiklet arıyorsunuz? Bütçeniz, bisikletten beklentiniz, donanım arayışınız, spor tecrübeniz?...

Ayrıntılı bilgi verirseniz bu bisikletin size uygun olup olmadığı konusunda daha açık konuşabiliriz.

@runner

kardeş sedona 411 marka biiskleti araştır bence buna hiç yanaşma derim

istegim uzun turlar yapmak donanım olarak iyi bisiklet ariyorum fiyat araligi 1 1.5 milyar olabilir.kosu sporuyla ugrasiyorum.3 4 yildir.yaş 18 boy 1 70

kesinlikle yol bisikleti olmali

@runner

Donanım olarak iyi bir şey arıyorsanız 1.5 milyara zor derim. Ve kesinlikle Bianchi SLR tavsiye etmem. Ama aynı markayı yurt dışından getirtebilirim diyorsanız ne âla...Çünkü iyi bir donanım için örneğin minimum Shimano 105, bunun için de aşağı yukarı 2.500 ytl gerekebilir.

Mesela:

(link)

Bütçenize yakın bir şey derseniz de mesela şu:

(link)

İkisi de yol bisikleti; ama donanım ve malzeme kalitesi yükseldikçe fiyat ciddi şekilde artıyor. Yol bisikleti olarak Cannondale oldukça tercih ediliyor; ama bütçeyi de gözden geçirmekte fayda var.

Bende Slr200var arkadaşım ama açıkçası pek bir araşırma yapmadım zaten eskişehirde bi o vardı imkanın varsa tüm markaları bir dolaş nette TREK,CANNONDALE,SCOTT,CORRATEC'E önce bir bak sonra diğerlerini düşün BİANCHİ servis ve yedek parça teşkilatının bu model için hiç bir avantaj olmadığını gördüm 8 servis dolaştım hepsi umursamaz tavırlı tüm problemlerim duruyo.Bianchiyi en son tercihine koy.Bide kadro boyu seçeneğini bu modelde bana hiç sormamışlardı yok sanırım.

• Beğen
Tepkiler: runner
CANIM nie önermiyosunuz slr 200 ü
ben kullanyorum çok ta memnunum.
hem bu adam profff.diil ki yeni başlıyo bunları bence göz önünde bulundurunnn

valla ben slr 200 umden memnunum başlangıç için iyi bişi bence ama elinde nakit varsa ikinci el daha ii bişiler alabilirsin

Evet bende SLR 200 kullanıyorum.Fena değil,başlangıç için uygun diye düşünüyorum.Servis ağı kötü haklısınız.Kadro boyuda standarttır.54 CM.dir.Fakat 1.500YTL civarı ikinci el daha mantıklı olabilir.

1 1.5 milyar aralığındaki bence en iyi fiyat-performansa sahip bisiklet sedona 411.

Geri