Scudo Sports

Bianchi SLR 200 mü yoksa bir tavsiyeniz var mı?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Merhaba ben Bianchi SLR 200 2011 model (Yeşil) almayı düşünüyorum.Sora vites takımı olmasıda Sedona 601 e göre avantajlı yapıyor diğer bisikletlerde ise zaten bu donanımlarda fiyatlar gittikçe yükseliyor siz ne dersiniz bir tavsiyeniz Var mıdır ? (2. El düşünüyorum fakat tertemiz 0 gibi)

Scudo
bir tavsiyemiz olabilmesi için bütçeni bilmek lazım.
sora setli xrs 040 çok uygun fiyatlı mesela, bu bianchi'yi kaç paraya alabiliyorsun?

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
"Bianchi SLR" Serisinde Sadece SLR 500 Modeline Bakmanızı Tavsiye Ederim Gerisi Çöp Gibi Nitelendiriryorum Kendimce ;) Ama Dersenki Bütçem 1400-1500 Yeni Model Sedona 610 Alabilirsin Shimano Claris Setiyle Gelecektir Veya Whistle MODOC Modelini Tavsiye Ederim :)

Benim Bütçem 800-1100 arası bu slr 200 de 800 tl

Bu arada kadro boyu bana uygun ve aynı ilçedeyiz yani kargo üceriti v.s gibi masraflarda çıkmayacak

Aliefe bey gönül rahatlığı ile alabilirsin;istanbul/bostancıda aynı bisikleti kullanan bir abim var adam çok memnun bende bir gün aldım rica minnet akıcı ve güzel makina her nekadar ağırlık takıntım olmasada hafifde bir bisiklet ama sıkı bir pazarlık edin yinede:)

teşekkürler yorumunuz için bende öyle düşünüyorum, yol bisikleti için zaten çok üst seviye bir bisiklet düşünmüyorum ilk yol bisikletim olacağı için fakat yani sedona 601 den filan çok daha iyidir

@aliefe

Yalnız çok iyi kontrol edin yada ettirin evrak,belge fatura varmı yokmu ne zaman nerden alınmış.vites geçişleri,rublenin ve diğer dişlilerin durumları aynakol,kısaca vuruk ezik ne varsa bakınız sizin yararınıza saygılar.

Slr 200 ü yakın bir arkadaşım kullandı bir sene kadar. Bisikletine çok bindim. Bence de gönül rahatlığı ile alabileceğin bir bisiklet. Hatta o fiyat aralığında alabileceğin en iyi bisiklet. 601 e falan bakma bence 8 li sistem donanın var ağırlık 10 kilo aerodinami 0. Sedona 610 da aynı şekilde 8 li sistem claris var üzerinde tek faydası sıfır olması ve malzemelerin yeni olması olacak yeni olduğundan güzel görünecek. Ama slr 200 kullanım olarak daha avantajlı olacak senin için ayrıca daha ucuz. Whistle modoc aşağı yukarı slr 200 le aynı xenon donanımlısına yönelme bence. 10 lu sistem olması çekici geliyor ama yedek parça sıkıntısı çok yüksek compagnolo sistemlerin ve galiba modoc lar slr 200 den daha agır diye biliyorum. Salcano da xrs 030 dan aşagısıda binilmez diye düşünüyorum. Bence tereddüt etme git al slr 200 ü bisiklet de diri duruyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@ömer karan
xrs 030 ile aynı kadro geometrisinde alüminyum maşalı sora sistemli xrs 040 çıkıyor 2014'de, o da binilebilecek seviyededir.

@Mert C.

xrs 040 hakkında bir bilgim yok. zaten yeni çıkacağını söylemişsiniz. O zaman benim söylemim içersinde yer almaz bu bisiklet. Ancak salcano nun xrs 030 dan aşağı bisikletleri bisiklete bile benzemiyor. ( şahsi görüşüm) ucuzdan bisiklet satabilmek için yapılmış bisikletler olarak görüyorum. o bisikletlere yönelmektense slr 200 almak en mantıklısı arkadaşın durumu için.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@Ömer KARAN

Hele bir modeli var'ki bazen üzülüyorum almadığıma acaba diyorum benim pejoyu satıp onu'mu alsam xrs300 ne bisiklet beyaaa:p

Yorumlarınız için teşekkürler ediyorum .. Bende ömer beye katılıyorum salcano ve slr 200 konusunda herkese iyi forumlar ..

2011 model turkuaz renk ve sora st-3400 setli bu bahsettiğiniz bisikletten (slr200'den) bende de var. Eğer bu bisikletten bulursanız ve hareketli aksamları sağlamsa fiyatı da iyiyse düşünmeden alın derim.

Geri