Scudo Sports

Bianchi SLR 200 2015 Yol bisikleti hk.

yaboga

Daimi Üye
Tepki
336
İsim
Ergün Altmış
Bisiklet
Carraro
https://i.hizliresim.com/rMMz41.jpg
KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″ ENTEGRE TRIPLE BUTTED
MAŞA:28″ YOL ALÜMİNYUM 1.1/8″
ARKA VİTES:SHIMANO TOURNEY A070
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY A073
KRANK TAKIMI:SHIMANO TOURNEY A073 50X39X30
VİTES KOLU:SHIMANO TOURNEY A073 3X7
FREN:ALÜMİNYUM KUMPAS FREN
LASTİK:MICHELIN DYNAMIC SPORT 700X23C 23-622 SİYAH
JANT:28″ XR-18 ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELE:SELLE ROYAL

Öncelikle herkese merhabalar hali hazırda bir MTB sahibiyim ve içimdeki yol bisikleti meylini söndürmek ve tura çıktığımız diğer arkadaşların gerisinde kalmamak için böyle bir makine alma niyetindeyim. kredi kartı taksit imkanı olasılığı sıfırda daha mümkün olduğundan böyle bir şeye yöneldim MTB mi satmak istemiyorum kar kış onunla yazın bununla gibi bir niyetteyim siz değerli arkadaşların yorumları ne yöndedir.

sizce + ları nedir - leri nelerdir olayı çok pro olarak düşünmüyorum

Scudo
İşinizi fazlasiyla gorur. Aynakolun 3lu olmasi da MTBden buna binince yabacilik cekmemenizi saglar. Gule gule binin :)

• Beğen
Tepkiler: yaboga
Merhabalar. Yol bisikletinden fazla bir beklentiniz yok ise işinizi rahatça görür.
Ben de Bianchileri araştırıyorum.
İlerleyen zamanlarda yeni jant yeni gidon gidon boğazı değişikliği yaparsınız (1-2 sezon sonra) daha da hafifler bisiklet.
İyi eğlenler kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
çok büyük beklentim yok bizim buralarda düz sürecek yerde her daim yok genelde giderken iniyorsak gelirken çıkıyoruz. benim için şu an itibari ile işimi görsün ve kadro olarak yükseltmeye değsin bu konuları pek anlamıyorum. aslında tribanlara yöneldim benim boydakiler hep 26" o sebepten vazgeçtim.

Vites grubu en azından Tourney olmasın. Mümkünse Sora 3x9 veya 2x9, olmadı Claris 2x8, 3x8 daha iyi olur.

bende tavsiye ederim uzun süre araştırdım bütçeme uygun alabileceğim en iyi bisiklet buydu aynı fiyata btwinler çelik maşalı diğer markalar ise sırf ismi sebebi ile pahalı tek dezavantajı rublenin 14 ten başlıyor olması bunu dışında gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz renk hafiflik aynakolun 3 lü olması gibi artıları var bence ilerde durumunuz olursa ruble arka aktarıcı ve vites kolu değişimi ile upgrade yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: yaboga
Geri