Bisikleti 2008 yılında aldım(Fatura ve kitapçıkları hala durmaktadır).
Bisiklete en fazla 5 ya da 6 kere hafta sonları binme imkanı bulabildim. Bu zamana kadar bisikleti araba garajımda tuttum.
İlk aldığımda ayar yaptırmış olup iki ay kadar sonra tekrar yetkili servisinde bakım yaptırdım.
Bu tarihten sonra da bisikleti kullanmak nasip olmadı.
Bisiklette hiç bir çizik, hasar veya yıpranma yoktur(Bisikletin güncel fiyatı 750 TL civarındadır).
Shape modeli özel bir model olup çok hafif ve kaliteli malzemeden üretilmiş bir bisiklettir, bilenler bilir.
Bianchi SHAPE 28 JANT 24 VİTES Bisiklet Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------
SHAPE Teknik Özellikler
Kadro : 28" ALÜMİNYUM 6061 HF / ENTEGRE MAŞA YATAĞI
Maşa : YOL TİPİ ÇELİK 1.1/8"
Jant : TEKERLEK TAKIMI FIEMME 28" 4X9 ÖZEL ÖRÜM
Lastik : CST 700X35C 37-622 C-1313 SİYAH
Vites : SHIMANO ACERA 24 VİTES
Fren : V-FREN SHIMANO ABRM422 SİYAH
Sele : SELLE ROYAL 5053HRC
Elcik : Whistle silikon
Bisiklete en fazla 5 ya da 6 kere hafta sonları binme imkanı bulabildim. Bu zamana kadar bisikleti araba garajımda tuttum.
İlk aldığımda ayar yaptırmış olup iki ay kadar sonra tekrar yetkili servisinde bakım yaptırdım.
Bu tarihten sonra da bisikleti kullanmak nasip olmadı.
Bisiklette hiç bir çizik, hasar veya yıpranma yoktur(Bisikletin güncel fiyatı 750 TL civarındadır).
Shape modeli özel bir model olup çok hafif ve kaliteli malzemeden üretilmiş bir bisiklettir, bilenler bilir.
Bianchi SHAPE 28 JANT 24 VİTES Bisiklet Detay Bilgisi
--------------------------------------------------------------------------------
SHAPE Teknik Özellikler
Kadro : 28" ALÜMİNYUM 6061 HF / ENTEGRE MAŞA YATAĞI
Maşa : YOL TİPİ ÇELİK 1.1/8"
Jant : TEKERLEK TAKIMI FIEMME 28" 4X9 ÖZEL ÖRÜM
Lastik : CST 700X35C 37-622 C-1313 SİYAH
Vites : SHIMANO ACERA 24 VİTES
Fren : V-FREN SHIMANO ABRM422 SİYAH
Sele : SELLE ROYAL 5053HRC
Elcik : Whistle silikon