Scudo Sports

Bianchi Sauk Kullanan ve Yorum Yapabilecek Var mı?

Tepki
0
2004 model emektar Aspid'imin yerine Bianchi sauk almayı düşünüyorum.(karar verdim sayılır)Bu modeli kullanan arkadaşların yorumları benim için çok değerli.Bir de aspid'den sauk'a terfi edince sürüş zevki ödenen para ile doğru orantılı olarak artıyor mu yoksa biraz iyileşiyor mu?Bu sorumu benimki gibi bir bisikletten çok daha kalitelisine terfi edenler de cevaplayabilir.Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler...

Scudo
ben de bianchi troy var. sauk ile arasındaki tek fark troy da hidrolik disk var saukta v fren var :) bi de kadro boyaları farklı. ben bisikletimden çok memnunum. ikisinin özellikleri ayn olduğu için saukta en az benimki kadar güzeldir :) tavsiye ederim :) güzel bisiklet.

bir sauk kullanıcısı olarak mennun olduğumu söyleyebilirim deore donanım,gidondan kilitli maşa ve tabi beni en çok çeken olayı kadro,bu kadroya whistle miwok 1052 v modelinde gördüğümde çarpılmıştım,kullanılan kadro aynısı.pişman olmazsınız,eğer aklınıza başka birşey takılırsa özelden de mesaj atabilirsiniz ,cevaplamaya çalışırım....

Bugün baktığım sauk'un kadrosu 18" (46 cm) idi.Boyum 178 cm, sanırım bu kadro uygun değil mi?

ben alırken kadro boyuna bakmadım,sanırım deneyerek almak en iyisi,boyum 1.81 cm ve 18 lik kadroda gayet rahat kullanabiliyorum,ama dediğim gibi en sağlıklı kararı bisikletin üstüne oturduğunuz zaman verebilirsiniz...

bu bisikleti bir arkadaşım kullanıyor.gayet memnun.hiçbir sorun çıkarmadı bisiklet ona.üzerindeki komponentlerde gayet yeterli.

Bende ayın 15 inde sauk alıyorum . Araştırdığım kadarıyla kullanan herkes memnun:) Ve benim istediğim özelliklerin hepsini taşıyor :)

Bende Sauk'landım inşallah bugün veya yarın elime geçer. :)

bnmde yeni bisikletim sauk 3 ay olmasına ragmen sürmeye hala doyamıyorum . gerçekten çok keyif verici bir bisiklet bnm kadro 14,5 biraz ufak fakat kontrol çok iyi alacak arkadaşlara tavsiye ederim pişman olmazsınız .

Sauk'umla ilk gezime bugün çıktım arkadaşlarla. Gerçekten,maşallah yani kusursuz bisiklet. Akışı çok süper, resmen motor gibi kayıyor. Sanırım göbeklerin Shimano olması çok etkili. Vitesler dokuzlu ayrı bir şahaser. Her koşula göre ayarlayabiliyorsun. Sonra geçir geçir bitmiyor vites. :) Gidondan kilit çok kullanışlı ve baya performans arttırıyor. İyi yollarda kilitliyorum. Resmen aşkım daha da artacak gibi gözüküyor kullandıkça. Herkese gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir bisiklettir kendileri. :in:

Bende 1 ay gibi bir süredir Sauk kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim . Komponent olarak bence gayet iyi . Alırsanız pişman olmazsınız :)

Geri