Scudo Sports

Bianchi restorasyonu

@aknorl Maalesef değilim, yolu Akademiden geçmiş biri olarak tasarıma, mimariye ilgi duyan, ucundan kıyısından "genel kültür" olsun diye okuyan, zaman bulursam da fotoğrafçıyım diyelim. Sadece tavrınızı ve tarzınızı beğendiğim için bir iki kelam edelim istedim, saygılarımla.

Scudo
big_001_001.jpg
big_001_005.jpg
397A1431ss.jpg
big_001_007.jpg
Şimdi hanımlar beyler ,
1 numara ile ilgili olarak gelinen noktada şu söylenebilir: Bitmiştir...
Ancak 3 numaranın finansı için elden çıkarılabilir olduğunu düşünüyorum.
İsteyen olur mu?
Takas etmek isteyen olur mu?
Saygılarımla...

Fotograflar: Fethi Mağara

@aknorl
Harika iş cikarmissin Akin başkanim. 1 numara yada 3 numaradan kastini anlamadim abi açman mumkun mudur?

@mariokaldato
Resimlerdeki bisiklet 1 numara, fixie/single speed...
Yukarıdaki daha koyu renk olan 2 numara, nexus 3 vitesli,
3 numarayı henüz ben bile bilmiyorum...yani ölü diriltmeye devam edeceğiz...
Son resimdeki de benim işte ona yapcak bişey yok...

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@aknorl Hocam geçmiş olsun ellerinize sağlık, pozlar da harika çıkmış darısı başımıza. Ayrıca projenizden örnek alınacak bir çok nokta var

• Beğen
Tepkiler: aknorl
20160405_201535.jpg
20160405_201524.jpg
Tozboya üzerine sprey akrilikler folyo kesim şablonlar ile kullanıldı. Üzerine vernik uygulama yapılacak. Buradan öğrendiklerimiz :
air brush yatırımının kaçınılmaz olduğu ve grafik tasarımı ilk aşamalarda bitirmenin daha iyi olduğudur... az sabır daha bu da bitcek...

IMG_4511.JPG
20160407_080526.jpg
Tamamlandı...
Düzgün fotografları olunca onları da paylaşırım ancak, bu konunun sonuna gelinmiştir. Zaman ayrırıp okuyan, yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.

Eline emegjne saglik Akin kardesim. Hakkini verdigini dusunuyorum restorasyon isinin

• Beğen
elinize emeginize saglık ortaya baya guzel seyler cıkmıs@aknorl

• Beğen
Harika ve asil

Kullanımı akışı filan nasıl oldu. Biraz biraz tecrübelerinizi paylaşır mısınız :) Bu arada restorasyonunuz çok güzel olmuş elinize sağlık. Gözüme bişey eksik geldi ama hala çıkartamadım bulunca editleyeceğim :rolleyes:

Nexus 3ü ilk defa kullandım ben de. 3 vitesin oranları birbirine çok yakın geldi bana.. speclerine çok iyi bakmadığımı itiraf edebilirim... kontra fren ise hafızamı zorladı her fren öncesi parmaklarımla fren kolu aradım. Yani bisiklette sorun yok ben yaşlanmışım.... kaydırarak durmaya alışırsan, lastik masrafı ile beraber "action driving" tadı verir. Bir de yeniden 16 yaşıma dönsem tadından yenmez...

İşçilik,renkler,fotoğraflar şahane gözüküyor. Türkiye'den de handmade bisiklet ustaları çıkması şahsım adına gurur verici bir gelişme. Tebrikler.

Ev Yapımı Fixie (bianchi Restorasyonu)

İşbu bisiklet ( no:1 , krem rengi olan ilk bisiklet ) yukarıdaki linkten ulaşılabilecek ilan üzerinden satılık durumdadır. Önce 700 dedim sonra 500 e indirdim, maliyeti bu civarda... kar etmek değil derdim hobimi sürdürülebilir tutmaya çalışıyorum. Bisikletteki bütün hatalar kusurlar açıkça yazılmış durumda zaten... ilgilenen çıkarsa sevinirim. İstanbul veya ankarada elden teslim etmeyi tercih ederim.
Saygılarımla...

Merhabalar,
Ellerinize sağlık çok güzel çalışma olmuş. Affınıza sığınarak bir fikir beyan etmek istiyorum. Seledeki deriyi seleyi baştan sona dikine bölecek şekilde kesip dikişler ile birleştirilse çok daha hoş görüneceğini düşünüyorum. Ya da Brooks'un selelerindeki gibi dikiş işlemeli şekilde. Bu arada el ile çizdiğiniz teknik çizimleriniz mükemmel. Çalışmalarınızın devamı gelmesi dileğiyle... İyi çalışmalar.
Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: sait57 ve aknorl
@aknorl Akın abi bisikleti organizasyoncu arkadaşlara düğün için kiraya verebilirsin. bahçede yeşillikler içindeki fotonun gelini ve damadı poza yetişememiş.

• Beğen
@aknorl Merhaba abi. Çalışmalarını gördükten sonra bu foruma üye olmakla ne kadar iyi birşey yaptığımı anlamış oldum .. Senin yaptığını tek kelimeyle açıklayabiliriz ancak ; sanat.. Evet ve sen sanatında gerçekten başarılısın ( ki değerlendirmede bulunmak haddimize değil mazur gör abi ) .. Bundan sonra ki çalışmalarında sıkı takipçinim .. 2 numarayı da satmışsın sanırım .. Keşke daha önce üye olupta iletişime geçseymişiz :( Çalışmalarında başarılarının devamını dilerim .. Saygı ve selamla .. Vesselam

• Beğen
Tepkiler: tropeus
Geri