Scudo Sports

Bianchi restorasyonu

@Murat Cömez
Üstad ufak bi hayal kırıklığı olmadı değil şu pista konusunda... ama dert değil işe giriş maliyeti der geçeriz. Öğrenme süreci her nasılsa... bu hafta siyahlar boyanır ve zımpara işi biter , tekrar yorum alırım....

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@aknorl
Bu tasarım için hangi programı kullandınız?

Bianchi nin sayfasından indirdiğim kadro ölçülerini gösteren çizim (jpeg) üzerine Adobe illustrator'da yapılmış çizimdir. Vektörel grafik programıdır.

• Beğen
Teşekkür ederim, çalışmanızı takip ediyorum kolay gelsin.

restore edilmeden de gayet güzelmiş. son halini merak ediyorum

• Beğen
Tebrikler...kolay gelsin, iyi çalışmalar...çok titiz ve incelikle çalışıyorsunuz tekiteyim..güzel bişey çıkacak...

• Beğen
@aknorl
Çizimden bu işi iyi bildiğiniz anlaşılıyor, çok güzel proje. Takipteyim.

İyi çalışmalar, merakla bekliyorum :)

İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederim. Umarım karşılığını verebilirim.

20151202_215839.jpg
Ustaya dersin ki mat olsun ustam , pütürlü olsun ( pütür ne demekse artık...) hani bilmemne ürününde yapıyosun ya ondan işte... ustam bana kıyak yapmış (sıvasan ya da ne bileyim toza yatırsan böyle olmaz)... neyse canım ustam eline sağlık. Yine yaparız kökü bizde nasıl olsa...
Tedbirli gitmek için sadece iki parça vermiştim, iyi olmuş

Kolay gelsin , güzel çalısma , takipteyim , renk konusunda biraz daha canlı renkler seçmenizi tavsiye ederim en azından biri boyle olabilir :)

@aknorl ben az önce test sürüşünden geldim :) Gerçi benimki restore edilmedi ayrıntılı temizleyip bakımları yapıldı...Zımpara işi sabır ve zahmet isteyen bi iş kolay gelsin ;)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/06/4f5e5d7c06498f7fe663f7f5d3dbbde1.jpg

@aknorl
atolyen çok şık akın bey çok beğendim :)

@aknorl
atolyende demlicen kara demlikte çayını koycan muzik setine 80 lerin blues şarkılarını filan bi yandan zımpara bi yandan muhabet . On numara olur

@mariokaldato
Ahaa çalışmadığım yerden sordun... valla müzik işini ihmal etmişim. Söz önümüzdeki haftasonu halletcem. Ama kimse önceden söylemedi.

• Beğen
@aknorl
joe cocker " aym çeynnnn mahaartttt" slogan şarkısı olsun bi zahmet :D

Geri