Scudo Sports

Bianchi restorasyon acil yardım

Okan111

Daimi Üye
Tepki
98
İsim
Okan Özen
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşım bisiklet almak istiyor elinde bu var bende düşündüm bu bisikletten baya iş çıkar gibi maddi durumuda iyi değil sizin fikirleriniz neler ? sizce toparlanırmı
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Strelok
Scudo
@Asusmune
hocam jantlar falan para etmezmi hiç ?

yol bisikletlerine bakın derim beldesan gibi

Ikinci el giriş seviyesi bir bisiklet alsa daha az maliyetli olacağını düşünüyorum

@D.Mustafa
kendisinde vardı

@berktx
tamam hani 1-2 bişeyle düzelirmi diye düşündümde şimdi fotoğraftan bakınca durum cidden içler acısıymış

Bisiklet güzel beğendim. Maşayı satmayı düşünürseniz buralardayım. ;)

Elinde dursun,zamanla restore edersin

Sevgili Okan maddi durum yok dediğin için bulaşma dedim. Yoksa biraz merakın varsa ve elinde tornavida tutuyorsa bunu çok rahat kullanırsın ama bunun adı restorasyon değil...olsa olsa tamir edip kullanmak daha doğru olur. İyice temizlenip,güzelce yağlanırsa iş yapar.

Bende arka jantı alabilirim(komple vites kolu dahil) :D

@Asusmune
sürülürmü hocam yani yağlasak falan

@D.Mustafa
ne kadar verirsin benim olmadığı için ona göre sormam gerekli

@Strelok
ne kadar verirsiniz acaba :)

Öncelikle "hoca" değilim, bu güne kadar hiç cenaze namazı kıldırmadım.

Neden sürülmesin diye ben sorayım, iş olsun diye konu açılmadıysa?

@Okan111

@Asusmune
tamam yorumun için saol ABİ

@Okan111 Elbet ikimizinde kabulleneceği bir nokta vardır ama o bisikletin maşasını çıkarmak demek, orijinalliğini tümüyle bozar. Bence ya tamirden geçirip kullanın yada onu elden geçirebilecek birine satın.

@Strelok
Ya soruyu yanlış sormuş olabilirim ben fazla anlamıyorum bisikletten yeni başladım zaten bu bisiklet baya eskimi yoksa yeni ama hurdasımı çıkmış yani parçası değişmeden düzeltilse orjinal klasik bi bisiklet olurmu para eden

• Beğen
Tepkiler: Strelok
Geri