Scudo Sports

Bianchi Rain mi Kron XC2000 mi?

Tepki
1
Yaklaşık bir harfta içerisinde bisiklet almayı düşünüyorum ama Bianchi Rain ile Kron XC2000 arasında kararsız kaldım. Bu modeller hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

Scudo
kron kullanıcısı olarak krondan memnun olduğumu söyleyebilirim ama bianchi hakkında fikrim yok.bence ağırlıklarını ve parçalarını karşılaştırırsanız içiniz rahat eder.Ben her türlü kron derim tabi ki :)

• Beğen
Tepkiler: Taner YALGIN
bence kronu düşünmelisin fiyat banchiye göre çok uygun oluyor üzerlerindeki komponentlere bakınca.bildiğim kadarıylada kronlar çok daha hafif bisikletler

niye ikisi de disk frenli diye soracağım... bütçeniz düşükse daha kaliteli bir V fren ileride sorun çıkartacak ikinci kalite Disk frenden iyi değil mi? Disk fren'in kötüsü başa bela çünkü... V fren Bisikleti de hafifletir...

Bu arada Kron... ama bu kron mu bilmedim...

bianchi size pek önermem insanları kandırmaktan başka birşey yaptıkları yok ve üstelik bisiklet fiyatları çok pahalı size tavsiyem kron alın.

Kron Xc 2000 Uzerinde Mekanik Disk Fren Var Bunun Yerine Uzerine Biraz Daha Katarak Hidrolik Disk Fren Öneririm Cunku Mekanik Disk Fren HİÇ Bİr Arti ÖzellİĞİ Yoktur. V Break Fren Sorun CikarcaĞinida Pek Sanmiyorum Acikcasi Ya V Frenli Bisiklet Alin Ya Da Hisrolik Disk Fren Tercihiniz Olsun... Bianchİ Raİn Kullanmadim Onun İÇİn Kadro Acisi Hakkinda Bilgi Sahibi OlmadİĞİm İÇİn Bilgi VeremiyeceĞİm Kadro Acisi Önemlidir.hangi Bisiklet'te Kendini Rahat Hİssedersen Onu Al Derim KardeŞ...

• Beğen
Tepkiler: ayca parmaksız
1,5 yıldır kron xc 2000 kullanıyorum bir kere servise götürdüm orta göbek değişti yaklaşık 3000 km yol yaptım nerdeyse. en ufak bir sorun yaşamadım.

hocam kron alırsan hıc pısman olmassın bıanchı'ye nazaran :/ dıger uretıcelere bakmanı tavsıye ederım(Sedona , Trek , Scott , Giant ...) ben bir sedona kullanıcısıyım sadece kadrosunu aldım kesınlıkle memnunum:in:

Ben olsam bianchi ye kafamı bile çevirmem

yarışlara katılmak,her türlü doğa şartlarında bisiklet sürerim derseniz,kron xc 2000 alın.mekanik diskin kötü yanları ve iyi yanları tabikide vardır.
kötü yanları:ara sıra kaliperler janta sürter(aynı sorun bende var),ses çıkartır,boşa ağırlık yapar.
iyi yanları:çamurda,yağmurda,karda çok iyi tutuş yapar.v fren gibi janta çamur geldiğinde sorun olmaz. bütçeniz varsa sedona 761-781 modellerini inceleyin.

Ben saraçhanede kaldırımda sürdüm gayet rahat ve çabucak hızlanan bir bisiklet öneririm.

sana tavsiye bu iki seçenekten kron olur... bianchi işi bozdu sade ismi kaldı çok ağır bisikletler üretiyor uzun yola gideceksen eğer zorlanırsın... ama başka marka düşünürsen sana tavsiyem sedano-trek-cube olur...yada uygun miktarlarla toplayabilrsn...

Kron u öneririm.Bende Kron kullanıyorum.Memnun eder.İhtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.V Fren olarak almak mantıklı:)

Geri