G gıdıkcak Üye Kayıt 26 Mart 2009 Mesaj 55 Tepki 25 Şehir Samsun 2 Mayıs 2009 #1 ewt arkadaslar ikisinin arasındayım rain in disk fren oldugu için lastik degiştirip takması ve hasar görmesi mümkün oldugu için biraz soguk duruyorum.. peak da ise disk yok... ama hangisini almaşıyım tecrübeli olanlardan akıl istiyorum şididen teşk.
ewt arkadaslar ikisinin arasındayım rain in disk fren oldugu için lastik degiştirip takması ve hasar görmesi mümkün oldugu için biraz soguk duruyorum.. peak da ise disk yok... ama hangisini almaşıyım tecrübeli olanlardan akıl istiyorum şididen teşk.
A atanur uzunçakmak Üye Kayıt 15 Nisan 2009 Mesaj 26 Tepki 8 Şehir ordu 3 Mayıs 2009 #2 bende rain modeli düşünüyorum fakat hasar olacak kadar ne yapılabilir ki lastiğe?
G gıdıkcak Üye Kayıt 26 Mart 2009 Mesaj 55 Tepki 25 Şehir Samsun 4 Mayıs 2009 #3 yani disk fren in zarar görmesi mümkün
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 4 Temmuz 2005 Mesaj 7.156 Tepki 6 4 Mayıs 2009 #4 Disk fren zarar görmez eger üzerine cekicle falan vurmazsan. Baktigim iki bisikletin de özelliklerini buraya yazarsan, daha kolay cevap alirsin.
Disk fren zarar görmez eger üzerine cekicle falan vurmazsan. Baktigim iki bisikletin de özelliklerini buraya yazarsan, daha kolay cevap alirsin.