Scudo Sports

Bianchi off Nishiki on :)

@Ercan Bayram

Teşekkür ederim abi ama ben biraz doyumsuzum galiba:) dayanamıyorum sürekli hafiften hafiften değişesim geliyor bişeyleri:)

Ama yine de eğer aklında bişeyler varsa paylaşırsan sevinirim:)
Mesela ne tarz upgrade önerirsin?

Scudo
Şu rus kızı "NISHIKI" da sürekli orasını burasını yaptırıyor. Estetik harikası oldu bıçak altına yatmaktan. Ama Berkay'cım da iyi doktor yani; iyi kesip biçiyor :) Öperler kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Bulunmaz

Teşekkür ederim...

@Selim Çam

Evet biraz komplexli bir hatun kendisi:) dayanamıyor sürekli zayıflamaya sürekli daha güzel görünmeye çalışıyor :)
Saol kardeşim yorumun için...

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
Çok teşekkür ederim Erhan abi:)
Patikalarda artık daha çok yaklaşabilicem sana :p
sende bir ara senin canavarın fotoları koysana foruma:) yıkılsın azcık ortalık...

Berkay hayırlı olsun abi süper olmuş:) Bu arada ilk fotoğrafta fat manler daha bir ön planda:D hehe.. Güle güle kullan..

• Beğen
@d.berkay

ben hic alısamadım onlara :) Fakat bisiklet son degisimleriyle tek kelime ile Super olmus

• Beğen
@BuRroM

Saolsın Burak.. Darısı başına... çok daha iyileri senin olur inşallah...;)

@kcuk_

Avni valla nedense bende tam tersi acaip alıştım:) çok seviyorum fatmanleri..

Teşekkür ederim bu arada...

@elman_temel

Görüşelim tabi abi asıl nishikiden ziyada ben senin giant'i merak ediyorum:eek:

berkay gün geçtikçe bisikletin dahada güzelleşiyor...maşallah axon çok yakışmış walla çok hoşuma gitti allah kaza bela vermesin .....

• Beğen
@'[L.o.R.d

Çok saol Resul...
Çok daha iyileri senin olur inşallah.. ya da şöle dileyeyim istediğin tarzda en iyileri senin olsun

Görüşürüz.

biketrde de görmüştüm senin canavarı bianchiden sonra gerçekten evrim geçirdi güle güle kullan daha iyileride nasip olsun sana

• Beğen
@krizalittt

Çok teşekkür ederim...
Evrim ciddi bir evrim oldu gerçekten...

Duruma göre belki ilerleyen zamanlarda nishikiye bir kardeş gelicek gibi burdan da hafiften çıtlatayım:)

kardeşlik iidir :) yol bisikletimi düşünüyosun. aslında benimde aklımda var bi yol bisikleti ama maddi durumlar işte bilirsin :)

Yok yol değil daha farklı bir tür :)
Street/Dirt Jump türü (Bu sefer Kanadalı) bişey olcak kısmetse..
Ama kardeşi gelince Japonun üstünden baya bir yük kalkıcak :) Garip tek başına çekiyor kahrımı...

hayırlı osun kardeşim kayseride görüşemedik ama herhalde bu geldiğinde görürüm... bianchiden sonra kuş gibi olmuştur . kazasız belasız inşallah

• Beğen
@bryant91

Çok teşekkür ederim..

Yakında yeni fotolarını koyarım artık hafifleme çalışmalarına iyice hız verdim..

Geri