bianchi miwok mu trek 4300 disc mi ?

powered

Üye
Tepki
17
detaylı bir araştırmadan sonra iki bisiklet arasında kaldım. ilki bianchi miwok ( whistle değil bianchi) ikincisi de trek 4300 disc sizce hangisini seçmeliyim ? miwok u görme şansım oldu arka vites deore kalan vites elemanları alivio trek inde elemanları benzer ama trek in ömür boyu kadro garantisi olduğunu öğrendim.ve trek in ön ve arka jant göbekleri centerlocklu olduğu için o da iyi bir avantaj. 1000 ytl verip bianchi miwok mu almalıyım yoksa 1200 ytl verip trek 4300 disc mi almalıyım ??? ya da bana daha uzak bi ihtimalde olsa da corratec x vert motion mu almalıyım ?

Scudo

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
sadece ömür boyu kadro garantisi için bile fiyat farkına değer gibi geliyor bana.. tabii ki 200ytl fark 4300 kadro için değer mi sorusu ayrı bir tartışma konusu olur..onu hiç karıştırmayalım :)

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132

corratec xvert motion hakkında pek çok yazı olması lazım forumda, incelersen fikir verir ;)

BF Okuru

Üye
Tepki
46
Bianchi Miwok estetik bir alet. Ancak şunu önersem: Whistle Miwok'larda daha iyi donanımı aynı fiyata bulacağınızı sanıyorum.
Tatanka, 610, 611 yanılmıyorsam. 1000 civarında. Tatankanın kadro çok farklı. Önce ambalaj sandım. Yakından bakınca anladım...