Scudo Sports

Bianchi Meta restorasyon hakkında

aradan gecmis 4 sene ama bende de bunun bir degisik modeli var ve restore etmek istiyorum bu islemler zaman olarak tahmini ne kadar suruyor

• Beğen
Tepkiler: Hipnozum
Scudo
Guzel olmus. Gule gule kullanin

• Beğen
Tepkiler: CaGe
Bianchi bisikletin 92 - 93s yılarında üretilen çift amortisörlü bir modeli vardi, nette tüm arama cabalarima rağmen modelini, görselini bir türlü bulamadiğım.. Klasik severler olarak bu konuda yardiminiza ihticam var! Not: Sizce bianchi XC modelinin çift amortisorlu olani var miydi? Sevgiler

Sanirim klasik bianchi severler, mesajımda bahsettiğim modele pek aşina değiller!

@Hipnozum
1 - Bahsettiğiniz bisiklet "klasik" bir model değil.
2 - Burası bir forum, "bisiklet bilgi alma destek hattı" değil. Yani tabi ki bilgi alınır, verilir. Ama garantisini kimse vermiyor. Foruma üye olurken bazı şartlar okudunuz. Orada "sorduğunuz soruya mutlaka cevap alırsınız" şeklinde bir madde yok.
3 - Buraya atılan bir mesaja cevap gelmesi için alakalı kişinin o mesaja denk gelmesi lazım kabul edersiniz ki. İlk mesajınızı görmemiştim ben mesela. Denk gelmemişim. O aralar foruma hiç uğramamış da olabilirim.

Mesajınıza cevabım ise, o zamanlar gerçek arazi bisikletleri dışındaki MTB'lerde amortisör olmuyordu. Model olarak "Peugeot- Mosaique" tarzı giriş seviyesi bir MTB bu. Gördüğüm fotolarda bu bisikletin amortisörsüz piyasaya sürüldüğü belli oluyor.

Bende de var bu bisikletten. Meta pro yani. Biraz ağır ama sağlam bir kadro. Viteslerini çıkarıp v-fren ve otomatik fixie-SS göbeği ile çok amaçlı bisiklet olarak tekrar yapılandırdım. Küçük teker olduğundan katlanır bisiklet gibi arabanın bagajına atıp oraya buraya götürebiliyorum. Şehir bisikleti tekeri taktım, ama hafif araziye de giriyor. Düz yolda fixie, eğimli arazide SS olarak kullanıyorum.272846 dosyayı görüntüle

Geri