Scudo Sports

Bianchi mega vs carraro crp 690

Halil K.

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim bisiklet seçiminde sizlerin görüşüne ihtiyacim var ayni fiyatta oldugunu varsayarak sizce 2012 model bir 30 vites bianchi mega xc racing mi? Yoksa 2014 model 27 vites carraro crp 690 mı? Tabii ki bianchi mega daha fazla kullanilmis ama genel kondusyonu iyi. Carraro ise 800 km kullanildiktan sonra kadro gobek problemi olusmus ve garantiden sifir kadro var su an uzerinde. Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?

Bianchi mega

(link)

Carraro crp 690

(link)

Yok mu herhangi bir fikri olan acaba?

Scudo
Hem tip olarak hem grupset olarak bianchi daha iyi

Arkakaşlar iyi günler. Forumda yeniyim ama bir süredir takip ediyorum. Öncelikle dağ, yol bisikleti hiç kullanmadım. Ama çocukluktan bisiklet aşığıyım çocukluktan beri kullanamadığım içimde gömülü kalmış bisiklet isteği birden pörtledi ve bısıklet almaya karar verdim. Lakin eşimle sürmek istediğim için ucuza kaçtım. 350 ye biraz da hevesle aceleye getirerek aldığım bisikletle bir baktım işe gidip gelmeye bsşlamışım. (hergun 33 km) böyle olmayacağını anlayınca bisikletleré bakıp araştırmaya başladı şimdilik birden peşin veremeyeceğimden taksite kaçmak istiyorum ve sizce bu bisiklet iş görür mü sorun çıkarır mı fikirlerinizi bekliyorum

26 jant
Tüm parçalar shımano slx
30 vites
Rock shok gidondan kitlemeli maşa
Göbekler WH MT15
Ön attırıcı shımano
Arka attırıcı shımano
Lastikler schwalbe
Ayna kol shımano
Jantlar mtb15

Hakkında yazılanlar bu kadar arkadaşlar fiyatı 1.350

Dosyalar