Scudo Sports

bianchi jump modeli ön vites değiştirici eleman

mrtiamo

Üye
Tepki
0
ben 18,03,2008 tarihinde bianchi jump modelini önce kataloğundan inceleyip sonra satıcının 380 ytl fiyat vermesinin ardından sıkı pazarlık sonucu 300 ytl ye aldım( ama daha sonra taksitli fiyatının 284 ytl olduğunu öğrendim) bisikleti 1 hafta kullandıkdan sonra ön vites değiştirme elemanı sorun çıkardı ve servise götürdüm servisin bana söylediği vites elemanının shimano değil falcon marka olduğu ve beş para etmeyeceği idi oysa firmaya ait ürün kataloğunda vites grubu olarak shimano tourney tz serisi yazıyordu jump kullanan başka arkadaşlar varmı bilmiyorum. Manisa fabrika satış sonrası ile telefon bağlantısı kurup değişim isteyeceğim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Bianchi aldığıma bin kez pişmanım...

Scudo
merhaba'
mail icin tesekkurler. bizde shimano jump ve magnum yeni aldik. ama seinin mailini okuduktan sonra on vitesin falcon ve arka vitesin schimano oldugunu farkettik. yarin fabrikaya telefon acip bagiracagim. sana verdikleri cevap ne idi. cok fena kandirmaca yapmislar. bizim viteserde su anda sorun yok 2 yil icinde olursa garantisi var. artik 2 yil sonra olmadi on vitesi degistiririz.

Bende de jump var ön vites geçişleri bayağı zor oluyor vitesi çevirmek çok sert ön vitesin olduğu yerden de bazen zincir atıyor bu nasıl iş iyi diye bu markayı aldık bisikletin servisi de bir şey anlamıyor bunlar böyle deyip geçiştiriyor

Benim bisikletimde jump böyle bi sorunla bende karşılaştım. Servis Yenisiyle değiştirdi üstüne fark vererek shimano taktırdım. Ama Cuma günü bisikleti çaldılar bugün farkettim.

Eger Sizdeki jump bordo mavi olanı değilse kırmızı altınsarısı gibiyse lütfen resmini atın babam polis arkadaşlarına söyledi resim lazım bulamadım. Yardım Edin Allah Rızası İçin

Arkadaşım Resmi Bayinin Listesinden Al.renkli Fotokopi çektir çoğalt.fabrikadan Bile Alırsın.

@ordulu

Bende jump kullanıyorum ön vites shimano arka vitesde , alıyosanız bianchi şubesinden alcaksınız öyle çarşılardan alınmaz zaten 300 tl ye jump olmaz bu arada bianchinin en ucuz modeli jump değildir sitesine uğra bi ara;) açık söyliyim iyi kazık yemişşiniz :)

arkadaşLar ben de bianchi jump kuLLanıyorum, bundan 2 yıL önce bit pazarından aLdım 9o tLye, aLdıqımıda sıfırdan farkı yoktu, ben de ön vitesin faLcon oLduqunu fark ettim, ama şimdiLik bi arızası fiLan yok, sadece ön dişLiLerdeki küçük dişLiden büyük dişLiye aktarırken zincir ters dönüyor ve petaL kiLitLenyor, petaLı iLeri qeri, iLeri qeri yapınca düzeLiyor, eLektronik ibre taktım, mahaLLede son hızım 44.5 ve jump aLdıqıma pişman deqiLim...

Geri