Scudo Sports

Bianchi granada ve kron xc 1000 hakkında lütfen yazın!

Tepki
14
arkadaşlar Bianchi granada ve kron xc 1000 2. ellerinin hakkındaki düşünceleriniz nedir? kullananlardan özellikle yorum bekliyorum eksisiyle artısıyla? ayrıca fiyat tavsiyesindede bulunabilirsiniz piyasasını bilenler var ise? başka bir model tavsiyeniz var ise onuda yazın? yazdığınız herbir harf altın değerindedir:) şimdiden teşekkürler...

Scudo
evet 2007 model kullanıyorum genelde asfaltta kullandım ama arazide de oldukça tatmin edici.bugüne kadar hiçbir sorun yaşatmadı ayrıca bence yeni parlak boyalı olanlarından çok çok daha güzel görünüyor.çok profesyonel değilsen bu bisiklet seni çok uzun yıllar sorunsuz götürür

• Beğen
Tepkiler: Serkan Doğan
kardeş verdiğin bilgiler için teşekkürler.. biliyorsan eğer bisikletin ağırlığınıda söylermisin?

bende 2007 kron xc1000 kulanıyorum heryerde kulandım yolda dagda street bile yaptım :) bana mısın dedi BENİM FİKRİM xc1000 granada dan daha kalitelidir....

• Beğen
ben bitane xc 1000 buldum.. 2007 model.. fiyat 500 tl ama pazarlık etmedim daha... şöyle bir problemim var 2007 modelinin orjinal özelliklerini netten bulamadım.. sende varsa yardımcı olabilirmisin?

xc 1000. bu bisikleti yakından gördüm. gerçekten güzel ve hafif ama granada yı yakından görmedim. onu bilenlerden öğrenmem daha doğru olur. xc hakkında düşüncemi söyleyeyim dedim.

• Beğen
o kadar para verme yazıktır.. sonra satmak istersin bir gün kadronu elinden çıkartmak zordur granadayı.. al xc serisinden güzel bir şey bin paşa paşa..

benim 2008 model xc 1000 var arazi dahi heryerde sürüyorum. bir sıkıntı yaşamadım hiç. Granada hakkında pek bilgim yok ondan karşılaştırmasını yapamıyorum.
bu link sana yardımcı olabilir ikinci eline 500 çok para derim. xc 1000 hakkında ayrıntılarıda bulabilirsin.
(link)

• Beğen
arkadaşlar yorumlar için çok saolun... son durumu söylüyorum... granada dan vazgeçtim. ikinci el xc 1000(acera malzeme) ---ikinci el xc 2000(deore malzeme maşa rock shox ama çok eski modellerden) ---sıfır sedona 711 v(altus malzeme) ....

KRON XC 1000 al derım 2007 model kron xc 1000 serisi 2008 medelden daha ıyıdır gecen yıl kron için pek iyi gecmedı bu sene bınmek nasıp olmadı xc 1000 serisine 2007 model xc 1000 temizse 400 - 450 arası almaya caliş derım ben sana temizse al.Zaten kron ömur boyu kadro garantisi var... Granada kesınlıkle önermem kardeş

• Beğen
Geri