Scudo Sports

Bianchi Graffıtı Fs 18 Vites

Scudo
Arkadaki jant setini, öne de uygulasaydın nasıl olurdu ? bir parça eksik olması da çok göze batıyor :) suluk ile bisiklet bütünleşmiş çok güzel; ikiniz birlikte nice yollara inşallah...

• Beğen
Tepkiler: yagizcan
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim Onur.En kısa zamanda tavsiyeni uygulayıcam , yeni fotoğraflarınıda koyarım.İnşallah :)

Önce mansur kardesimizin tarih meragini giderelim. Bence makinenin tarih ve saat ayari yanlis hava aydinlik oldugu halde saat gece 2yi gösteriyior farkindaysan.
Simdi bisikletine gelince bence o jantlardaki tuaf plastikleri, camurluklari ve matara/matara tutacagini cikartirsan daha hös bir görüntü cikar ortaya. 16 yasindaki bir genc icin bence biraz kücük ama sen memnunsan diyecek yok. Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin insallah.

• Beğen
Tepkiler: yagizcan ve bkagan
güzel bisiklet seviyorsan sıkıntı yok tabi ki.... güle güle kullan bol pedallar....

• Beğen
Tepkiler: yagizcan
Fotoğraf makinasının tarihini ayarlamamıştım fotoğraflar yeni kardeşim

Bu bisikletin ne kadar ağır olduğunu tahmin edebiliyorum aman dizlerine dikkat et pedala basarken zorlama kendini, bisiklet hoş kaza bela olmadan eskit inş.

@Abdülsamed AKBULUT

Eyvallah abi inş. 2006-2007 sezonunda almıştım bisikleti bayağı da eskidi :)

@AltınPedal
Sen ona eskidimi diyon, benim Bianchi yaklaşık 12 senedir var oda 2.el alındı benden önceki bakalım kaç yıl kullandı :) :)

:)kazasız belasız sürüşler en güzel olan senin olandır daha iyilerine bir gün mutlaka ulaşırsın güzel kardeşim elindekinin değerini küçümseme iyi günlerde bin gerisini boşver

@burak tellioglu

İnşallah abi , yorumun için teşekkür ederim

Geri