igorbiscan
Üye
- Tepki
- 0
Biraz biraz bisikletler hakkında -siz sagolun- bilgilendim..Artık downhill degil hafif bi tırmanma bisikleti istiyorum..Muhabbeti sık gecen salcano 255 ya da Bianchi Dakar
1. En onemli sorum bu 255de bulunan Deore yerine acera Dakarda var..Bu 27-24 vites farkı dısında cok farkeden bi durummudur..Kesin Deore daha üst bi model ama?
2. Lakin dakarda-da ön disk fren var..Pabuc frenden cok ceken biri olarak tercihimde disk fren yonunde
3. Fiyatlar benzer..Bianchi Dakar ve salcano 255 icin kilo bilgileriniz var mı?
4. Ayrıca ng350 disk frenli ama arka fren sanki V tipi tel ucgen fren degilde full metal artık o tipe ne deniyor bilmiyom ve tip olarak da o kadar güzel degil?
5. Neler onerirsiniz?
6. Cevcaplaruınızı hasretle beklerim
Kadro : Alüminyum 7005 / Entegre Maşa Yatak / Hydroforming Boru
Maşa : Amortisör "SUNTOUR" 1.1/8" (sertlik ayarlı)
Jant : Freway HBP 26" Alüminyum Çift Katlı
Lastik : MAXXIS 26X200 Larsen Mimo
Vites : Shimano Acera 24 Vites
Fren : Ön : Disk "Shimano" BRM 465 Merkezi Kilit Sistemi Arka: V-Fren Alüminyum
Sele : İtalyan - Selle Royal Viper
Dakar hakkında bazı görüsler sonradan okudum ama yinede sizden görüs beklerim...
Ayrıca Kron Jara 24v acera nasıl?Kron hakkında pek iyi sey soyleyen yok gibi? Aynı resimden 2 adet vardı .Birini sildim..
1. En onemli sorum bu 255de bulunan Deore yerine acera Dakarda var..Bu 27-24 vites farkı dısında cok farkeden bi durummudur..Kesin Deore daha üst bi model ama?
2. Lakin dakarda-da ön disk fren var..Pabuc frenden cok ceken biri olarak tercihimde disk fren yonunde
3. Fiyatlar benzer..Bianchi Dakar ve salcano 255 icin kilo bilgileriniz var mı?
4. Ayrıca ng350 disk frenli ama arka fren sanki V tipi tel ucgen fren degilde full metal artık o tipe ne deniyor bilmiyom ve tip olarak da o kadar güzel degil?
5. Neler onerirsiniz?
6. Cevcaplaruınızı hasretle beklerim
Kadro : Alüminyum 7005 / Entegre Maşa Yatak / Hydroforming Boru
Maşa : Amortisör "SUNTOUR" 1.1/8" (sertlik ayarlı)
Jant : Freway HBP 26" Alüminyum Çift Katlı
Lastik : MAXXIS 26X200 Larsen Mimo
Vites : Shimano Acera 24 Vites
Fren : Ön : Disk "Shimano" BRM 465 Merkezi Kilit Sistemi Arka: V-Fren Alüminyum
Sele : İtalyan - Selle Royal Viper
Dakar hakkında bazı görüsler sonradan okudum ama yinede sizden görüs beklerim...
Ayrıca Kron Jara 24v acera nasıl?Kron hakkında pek iyi sey soyleyen yok gibi? Aynı resimden 2 adet vardı .Birini sildim..