Fren ve vites sisteminde sorun yoksa ilk olarak jantlardan başlanabilir.. Sonra uyum sorunu yoksa, takılabilirse eknomik duruma göre SORA , TIAGRA, 105 set takılabilir.. mis gibi kullanılır..
lastkilerde aslında sorun yok jantlar değişmeli tabiki fren kolları vites, ön ve arka göbek değişip klasik bir grup ile yapılandırmak istiyorum campagnolo setleri araştırıyorum tabiki fiyatlar biraz pahalı ,gidon değişecek gidon boğazıda vs deli işi bakalım
kesin oda olabilir ama şimdi bir akım gibi herkes fixie dönüştürüyor bn öyle istemiyorum rengi sağdık kalıp teknik olarak ön arka gövde frens sistmi gidonda oynamalar yapıcam @Operatör7474 fikirlerinizi açılarsanız süper olur
bende hastasıyım zaten bianchi bu yönde yeni tasarım modelinde de bu renk mevcut @Genç89
üstad bu güzel yavrucak için neler yapabilirim tecrübelerinizi paylaşırsanız sevirim grup set almalımıyım yeniden vites sisteminde ne gibi değişiklikler yapılabilir sele için öneriniz kadro temiz onda sıkıntı yok @Murat Cömez
@bian-svkt-chi şu parçayı şöyle yapın bu parça böyle olsun diyecek bilgim yok. Bende market bisikletinden biraz daha kaliteli bir bisiklete yeni geçeceğim nasipse. Bulunduğum ilçe rampa bir yer olmasa schwinn cutter alacaktım. Buda çok güzel fixie olur sade şık. Tabi bu benim kendi düşüncem
bian-svkt-chi aynı bisiklet bende olsa kendi yapacağım şey ilk etapta vites değiştirme kollarını gidona taşırdım. Tabii bunu vites sisteminin uyup uymayacağını iyi bir bisikletçiye danışarak yapardım.
Onun haricinde değişmesi gerekli parça yoksa olduğu gibi korurdum.
benim görüşüm tamamen orjinalini korumanız, değişmesi gereken parçaları orjinali ile uygun değiştrimeniz.Ve üzerindeki aksesuarları çıkarmanız.Saf güzelliği ortaya çıkarın ekstra birşey yapmanıza gerek yok.
walla arkadaşlar düşünceleriniz önemli daha teknik detaylar varsa onları paylaşalım öncelikle bu tarz eski yol bisikletinde ornjinalliği açısında vites olduğu gibi kalmalı döneminde bu şekilde değil ikincisi geçmeli kadro olması en önemli ayrnıtısı ki artık kalmadı bana gidondan firen ve grup sete kadar neler yapılmalı bu önemli klasik görüntüyü bozmadan 90 lı yıllara ait italyan üretim bir bisiklet nede olsa ayrıca @tifosi bnde sadelikten yanayım @Sefa01
walla üstad bn aldım bu yavruyu kadro çok sağlam teknik aksamları için neler yapılmalı onun fikir alışverişi içerisindeyim en iisi olsun diye @Volkan Metin
@bian-svkt-chi Merhaba kolay gelsin amacınız restore edip binmekse önünüzde saygıyla eğilirim kıymet bilen bir kullanıcı derim saygı duyarım ama fırın boya yaptırıp aslına sadık kalarak yeni ve yakışmayacak donanımlar takarak,stick'lar yaptırıp kadroya yapıştıracaksanız malesef artık klasik,klasik olmakdan çıkacakdır ve malum site'de sözüm ona bu işlemleri yapıp fahiş fiyatlara satan matah bir şey yapılıyormuş gibi birde boş,boş muhabbet yapan insanlardan geçilmiyor. aman diyim.