Scudo Sports

bianchi-cannondale-carraro

wabba

Üye
Tepki
0
İsim
emrah
arkadaşlar bu 3 model arasında kaldım sizin tavsiyeleriniz ne yönde olur yazarsanız sevinirim.

bianchi afx 9029 (link)
carraro big 1029 (link)
cannobdale trail 6 29m (link)

Scudo
Bianchi guzel duruyo

hocam cannondale ağlıyor beni almayın diye. o paraya o donanım marka değeri + avro eklenince gerçekten aşık olmadıysan alma diyorum.bence acele etme yıl sonuna yaklaştıkca %30 %20 indirimler oluyor.illede alınacak diyorsan carraronun donanım gayet yeterli.

2 carraro 2 cannondale :D bianchi hakkında diyeceğiniz bişey yok galiba

bianchi ve carraro ağır basıyor ama forumda bianchi hakkında pek olumlu düşünce yok incelediğim kadarıyla

Biraz daha düşüneyim ben carraro veya bianchi arasında bir seçim yaparım büyük ihtimal

@wabba Donanım olarak aktarıcı vs. Carraro, Bianchi daha iyi fakat, Cannondale kadrosu ismi yeter bence, ama arka aktarıcı vs. size yetmez yani bu fiyatı verince yetmez. Sizin yeriniz de olsam sadece bu üç seçeneğiniz var ise Carraro ve Cannondale arasında kalırdım. Ben cannondale alırdım, ilerleyen zamanlar da donanımını yükseltirdim. Ortaya da cidden güzel bir ateş eden MTB çıkardı. ;)
Şöyle bir durum da söz konusu, eğer ilk MTB'niz ise Carraro alın, daha fazlasını arzulayacaksınız emin olun :) İşte o zaman carraro donanımı, daha iyi bir kadroya, ve iyi bir maşa alarak yükseltebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@wabba Bu arada, whistle, cannondale gibi markalar böyle bir fiyatı verince acera gibi değiştiricileri olması üzücü ama, bu fiyatın böyle olmasında değiştiricilerin değeri değil kadro ve sağlamlığın iyi, fazla olması. Belki bilmiyorsunuzdur sadeece söylüyorum, MTB'de bana göre kadro ve maşa hep ön planda olmalıdır. Bu tarz büyük bisiklet markaları da bunu esas alır. Onların giriş seviyeleri budur.

• Beğen
cannondale kadrosu daha iyidir ama donanım çok düşük. o parayı verip acera sistemli bir bisiklet almak mantıklı değil bence. cannondale ile carraro nun kadro kalitesinin farkına varacağınızı da sanmıyorum. onun için carraro almanızı öneririm

@big bike
Kenan, sikayet butonu zaten var alt sag kösede. :)

@wabba (link) bu seçeneği de bir gözden geçirin ön maşa olarak daha üstün.

3x10 deore setli.

• Beğen
@big bike
Olsun yenide fark etsen yavas yavas bu yollarla herseyi ögrenirsin.
Bir ata sözü vardir.... "Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıptır" :)

Tam manasiyla "troll turnusolu" bir baslik olmus.
Cannondale neree, bianchi nere be kardesim? Bi de demis ki bianchinin vites sistemi daha guzel :)
Birak en dusugunu, uzerinde hic vites olmasa bile cannondale alinir. Biz bu insanlara herseyin grupset olmadigini anlatamiyoruz, anlatamayacagiz da. Bisiklette en onemlisi kadrodur her zaman.
Bizim yol bisikletii basliklarinda hic boyle seyler olmuyor. Bir de su mtb alanlarin genelde sehirde kullandigi düşünüldüğünde durumlar daha da vahim.

Carraro da fena degil ama elbette cannondale :)

• Beğen
Geri