Müge İlgen
Üye
- Tepki
- 7
Merhabalar arkadaşlar, benim 90 lı yıllardan kalma yeşil renkli 24 vites bir Bianchi Aspid SF'im var(belki bu sitede vardır hala kullanan?) çocukluğumda çokça kullandım, aradan yıllar geçti yaptırıp da bineyim dedim ama..
öncelikle yapısal olarak çok korumasız olan fren telleri paslanmış(diğer markalarda üzerinde plastik kaplama olurdu) zincir kaskatı kesilmiş pedal dönmüyor, vites kötü görünüyor ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ve gövdede de muhtelif yerlerde paslanmalar var...
Bunun tamiri bana tahmini ne kadara patlar merak ediyorum arkadaşlar, bir de buna değecek bir modelmidir Aspid SF (ben severdim ama prof. yorum almak isterim)
şimdiden çok teşekkürler yardımınız için..
(bir de 12 yıldır hala bitmemiş olan fren pabucu için bir alkış lütfen
erimeyen papuç falan mı bu?)
öncelikle yapısal olarak çok korumasız olan fren telleri paslanmış(diğer markalarda üzerinde plastik kaplama olurdu) zincir kaskatı kesilmiş pedal dönmüyor, vites kötü görünüyor ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ve gövdede de muhtelif yerlerde paslanmalar var...
Bunun tamiri bana tahmini ne kadara patlar merak ediyorum arkadaşlar, bir de buna değecek bir modelmidir Aspid SF (ben severdim ama prof. yorum almak isterim)
şimdiden çok teşekkürler yardımınız için..
(bir de 12 yıldır hala bitmemiş olan fren pabucu için bir alkış lütfen