Scudo Sports

BIANCHI ALIKUT - 18.5 inç

oguzcigsar

Forum Bağımlısı
Tepki
79
Merhaba arkadaşlar.
Kadro çok çok temizdir ve kolay kolay ALIKUT satan olmaz çünkü Bianchi ' nin özel seri sattığı bir bisiklettir, ben Mersin' de bir arkadaşımdan aldım ancak artık sadece tur bisikletine bindiğim için satışına karar verdim...
Kadro,kadro kulağı ve koltuk klipsi ile göndereceğim ve kargo tarafıma aittir. Fiyat 250TL dir...Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

Kadro boyu 18.5 inçtir. Günde en az 2 defa mesajları kontrol ettiğimden sorularınız en hızlı şekilde cevaplandırılacaktır ,özel mesaj yoluyla yada 0535 337 1509 dan bana ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla...

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Araştırdım , tam bulamadım ama 1500gr ile 1600gr arasında bir sonuç çıkıyor edindiğim izlenimlere göre, zaten elinize alınca da hafif geliyor oldukça.

Oğuz bey kadronun genel durumu iyi görünüyor ama ezik yada çizik durumu ile ilgili biraz detay bilgi verebilirseniz kadroya talibim.....Ayrıca İzmir'den mi aldınız arkadaşınızdan...

Ben kadroyu Mersin' de Emre adında bir arkadaşımdan aldım, bunun yanında kadroda ezik kesinlikle yoktur, çizik durumu hakkındada resimlerde ne görüyorsanız o dur , herhangi bir sürpriz yok yani, kadro oldukça temizdir, içiniz rahat etsin. Faturasının fotokopisini de gönderebilirim bu arada.

Kadro Deniz Bey' e satılmıştır , bundan sonraki yaşamına Kocaeli' nde devam edecektir, HAYIRLI OLSUN diyorum Deniz Bey:) Konu kapatılabilir, ilgilenen tüm arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler...

Geri