Scudo Sports

Bianchi adrenaline önerir misiniz?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkadaşlar.uzun zamandır kendime iyi bir bisiklet arıyorum ama bi türlü bulamadım.bianchi'nin sitesine bakarken bianchi adrenaline'yi gördüm.hoşuma gitti.fiyatıda güzel.ama birde sizin tavsiyenizi alayım dedim.görüşleriniz nelerdir?cevaplarınızı bekliyorum....

Scudo
valla forumu inceliyorum.herkes sedona borlayı tavsiye ediyor.sedona borla'nın bianchi adrenaline'ye nazaran avantajları ve dezavantajları nelerdir.yardımcı olursanız sevinirim

ben de bianchi adrenaline almayı düşünüyordum bu siteye üye olana kadar.Bugun Sedona 771v siparişi verdim.Hatta burada bianchi adrenaline vs sedona borla diye başlık açmıştım bu başlığıda inceleyebilirsin.

alımınyum vs demiR:D

ADRENALİNE Teknik Özellikler
Kadro : Ön: Alüminyum 7005, Arka: Hi-ten Amortisörlü
Maşa : Amortisör "HL-ZOOM" 1.1/8"
Jant : Airline Byte Teker Seti 26"MTB 4x9 Özel Örüm
Lastik : 26x2.00 54-559 C-1504 Siyah/ Byte Braise
Vites : Cheng Shin 26x1.95 53-559 Siyah
Fren : Ön : Disk Tektro-IOX Rotor 160mm Mekanik Arka: V-Fren Alüminyum
Sele : İtalyan - Selle Royal 5053 HRC Siyah

2 YIL GARANTİLİ VE FATURALI

sedona borla bunu maşasıyla döver:D:D[[kilo farkına ve kadrodaki kandırmacaya iyi bakın ön alloy arka hi ten dıyolar:Dsaçma sadece maşa alloy oda zoom yani]]

• Beğen
Tepkiler: crazyturtle
Hocam bence acele etmeyin. Bir sürü kaliteli firma var ve gerçekten kaliteli ürünler üretiyorlar.

sedona kron geotech corratech vs vs vs elinizdeki bütçenize göre uygun kadro yapısı ve uygun vir vites takımına sahip, amacınızıda açıklarsanız

uzun yol yada kısa geziler asfalt arazi ona göre size yardımcı olurlar.

saygılar.

Cevabım "Hayır".Kesinlikle önermem şiddetle almamanızı tavsiye ediyorum.O bisiklete o para verilmez.O kadar paranız varsa gidin bi Sedona Borla veya Kron XC500 alın memnun kalırsınız.

daha önceden celbino tornado vardı bende çin malı.2 haftada döküldü.bi bayırdan çıkayım derken pedala abanmamla arka vites takımı dağıldı.direkdiuom bitesleri vites değiştirirken kırıldı...çok kötü bi maldı.onun için yeni bisiklet alacam ama sakaryada oturuyorum.burada kron veya sedona satan yerler varmı??

@connect

kron satan yok galiba da sedona sapanca'da satılıyor istersen sedona'nın kendi sitesinde açık adresi var. ama ben arayıp görüştüm hiçbir modeli kalmamış ellerinde bi tane kalmış sadece oda hangisiydi unuttum yha :mad:

ben son anda adrenaline den döndüm kendi bisikletimi dizdim ve ona bin basar:D o kadar soyluyum ve onun fiyatlarina denk geldi ...

@murteza54

www.erdoganlarbisiklet.com'dan alabilirsiniz.Alanlar memnun valla.Sanırım 1-2 gün içinde de kapınıza geliyor ürün.

• Beğen
Tepkiler: murteza54
ewet bende bir sakaryalı olarak ordan aldım bisikletimi beklemedeyim suan sabırsızlıkla :D

Geri