Scudo Sports

Bi Tur Versene | Yeni Kitap

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
http://i.tr.eurosport.com/2012/11/30/918294-15255429-640-360.jpg

1990’ların ortasından beri yoluna “bağımsız bir çizer-yazar” olarak devam eden Aydan Çelik, Bi Tur Versene adlı albüm kitabında çiziyor, yazıyor ve bisiklet üstünde çocukluğunu arıyor.

Eurosport Türkiye Yayın Koordinatörü Bağış Erten, kitap ve yazarı Aydan Çelik hakkında şunları söylüyor:

“Entelektüel, tarih meraklısı, kapitalizm karşıtı, çevreci değil tam anlamıyla ekolojist, sporsever, tabii ki en önemlisi yazar ve çizer… Çok yönlü aydınların, eski deyimle ‘ilim-irfan’ sahibi insanların azaldığı bir çağda iyimser bir merakla ortalıkta dolaşan biridir Aydan Çelik. Yine de bunlar onu özgün kılmaya yetmez. Onu farklı kılan şey, tüm bunları hırs, kibir barındırmadan, bilgiyi araçsallaştırmadan, salihane bir merakla okuması, yazması, çizmesi, anlatması…”

Kitapta The Beatles’ın solisti John Lennon’ın bisiklet anılarından, amatör gönül adamı Didi Senft’e kadar birçok konuda bilgilendirici pasajlar da mevcut.

Kaynak: (link)

(link)

Scudo
Tesadüf bugün bende Beşiktaş'ta iki kitapevine girdim ikisinde de yoktu ! Ama gelecek dediler...bakalım bekliyoruz :)

D&R web sayfasından sipariş verdim, 5 günde geldi. Umarım çok yoğun talep vardır da ondan gecikmiştir... :in:
2 gündür keyifle okuyorum, tavsiye ediyorum...

Bunlarda benim yeni dostlarım.Gerçi basımları eski ama okumak ancak nasip oldu.

http://i1087.photobucket.com/albums/j474/crackbaba1/1-6_zpsc6f05cab.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
"Nereden Geliyorsun? Kuzeyden" kitabını ben de okudum..
Akıcı bir kitap ama bisiklet anılarından çok, Sargun Tont'un ekolog olması nedeniyle sanırım, ekolojik yönde anılar var..
Ama yani bisiklet anıları çok az değil, atıyorum, 10 hikayesi varsa 3'ü bisiklet üzerinde 7'si ekoloji üzerine..

Ama çok güzel bir kitap, kesinlikle öneririm =).

Bir de şu kitap var ki bu da gayet güzel bir kitap (link)
Thomas Stevens, 1800'li yılların sonlarında bisikletle yaptığı dünya turunu anlatıyor..

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@Serkan.ÇABAŞ

Hayır, çok değil!..
Ben indirimli haliyle 25 TL'ye aldım, baştan sona okudum.

34 lira normaldir!

İndirimli Satış:
(link)

SÖYLEŞİ

26 Ocak 2013 Cumartesi Saat: 16:00-19:00

Bisiklet tutkunu, tasarımcı, yazar, karikatürist/çizer Aydan Çelik, Bi Tur Versene kitabıyla bizlerle buluşuyor.

Tayfa Kitapevi
Meşrutiyet Mahallesi, Selanik Caddesi 82/32, Kızılay/ Çankaya/ Ankara - Telefon: 0312 424 11 99 - GSM: 0536 423 3211

• Beğen
Tepkiler: Emre Keklik
Aydan Abi'yle tanışmak isterdim ama malesef gelemeyeceğim. Umarım dopdolu geçer.

Habertürk gazetesi bugün konu etmiş... (link)

Arkadaşlar Aydan Çelik'in Bi Tur Versene adlı kitabı şu sıralar İdefix Bahar Kampanyası'nda %40 indirimle satılıyor.Normalde etiket fiyatı 33 TL, indirimli hali ise 19,80 TL.Almak isteyenler için iyi bir fırsat,ilgilenenlere duyurulur. (Kampanyanın bitiş tarihi: 23 Haziran)

(link)

http://i.imgur.com/dXkBOAx.jpg

Geri