bir tavuk dükkanımız var.(canlı tavuk satıyoruz)...
adamın biri gelip "bu dükkandaki tavukların yarısını ve bir yarım tavuk istiyorum." dedi. dediğini yaptık.
sonra ikinci bir adamın biri
geldi ve o da "bu dükkandaki tavukların yarısını ve bir yarım tavuk istiyorum." dedi. onun dediğini de yaptık.
ve nihayet üçüncü bir adamın biri daha geldi... ve ne tesadüftür ki (yoksa bu bir oyun mu??)
o da "bu dükkandaki tavukların yarısını ve bir yarım tavuk istiyorum." dedi.ve biz müşteri memnuniyeti deyip onun dediğini de yaptık.
sonuç olarak biz her üç müşterimizin de isteğini yerine getirdik, ve bunu yaparken hiç tavuk kesmedik (hayvanseveriz de biraz)... ve (ne çok ve kullandım!) dükkanda hiç tavuk kalmadı(ne canlı, ne ölü)...
böyle bir şeyin mümkün olması için taa en başta dükkanımızda kaç tane tavuk vardı???
çok süsledim ama inşallah karışık olmamıştır
ilk cevabaaa................... bir bisikleeeett (fotoğrafı 

)...
iyi geceler ....
adamın biri gelip "bu dükkandaki tavukların yarısını ve bir yarım tavuk istiyorum." dedi. dediğini yaptık.
sonra ikinci bir adamın biri
ve nihayet üçüncü bir adamın biri daha geldi... ve ne tesadüftür ki (yoksa bu bir oyun mu??)
sonuç olarak biz her üç müşterimizin de isteğini yerine getirdik, ve bunu yaparken hiç tavuk kesmedik (hayvanseveriz de biraz)... ve (ne çok ve kullandım!) dükkanda hiç tavuk kalmadı(ne canlı, ne ölü)...
böyle bir şeyin mümkün olması için taa en başta dükkanımızda kaç tane tavuk vardı???
çok süsledim ama inşallah karışık olmamıştır
iyi geceler ....