Scudo Sports

Bi el atın :S

Öncelikle selamlar umarım söylediklerim işini görür,jantı lastige geçirdikten sonra janta girmeyen kısımları levye yoluyla sokucaksın..saat düşün mesela jantın içinde olan kısım 9,10,11,12,1,2, 3 ü gösteriyor diyelim,sen ise 2 adet levyeyle acıkta kalan 4,5,6,7,8,9 tarafını levyeyle kastıra kastıra argo tabırle kanırtarak jantın içine sokmaya çalıs..benim adım hıdır elimden gelen budur:)

Scudo
@Barış TURAN
Eyvallah ağabey,düzelir değil mi,canimi sıkmayayim:)

@ercst0rm
Bu da farkli bir bakis acisi tabii :) İlk 1.öneriyi deneyeyim bakalim,sagol oneri icin. :)

Lastiği içine bakmak için yarım tur ters çevirdiğinizde olur, teller döner. Tek yapılacak şey teli bir yerinden tutarak ilk haline çevirmek ve o halde tutarken çepeçevre aynı şekilde kalan kısımlarını yarım tur çevirmeye çalışmalısınız. İlk çevirdiğiniz yeri bir penseyle arkadaşınıza tutturup ikinci bir pense veya levye vs ile telin kalan kısımlarını çevirmeye çalışın. Kolay bir şey değil.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
dışlastikteki telin şekli bozulmuşsa kolay kolay düzelmiyor. benim lastiğinki düzelmemişti ama siz bi uğraşın yine.

@gokhankoc
Hayirlisi hocam,tesekkurler.

Hocam durum varsa değişirtir aslında şey yapsan olur o içe kıvrılmış tarafı dışarı doğru düzelt düzelttikin yere mandal veya kıskaç mengene gibi bişey koysan içindeki tel eski halini alır

• Beğen
Tepkiler: Quatro16
2 kişi kolayca hallettik ama tek kisi olmuyor :) Yorumlarin bazilarinda korkmustum ama sorun yok;)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geçmis olsun sevindim halletmenize:)

• Beğen
Bende tam halının altına koy diyecektim :)

• Beğen
Geri