Scudo Sports

bi bakınn bnce

13erktan

Forum Demirbaşı
Tepki
321
arkadaslar babamın yardımlarıyla bi site buldum herkez ordan istediqi bmx kolaylıkla we en ucuz sekilde qetirebilir hemde bütün markalar war haro hoffman hepsi war dünyanın en büyük ticaret sitesi we cok qüwenirli ama ingnizin olması lazımmm fiyatlarr cok ucuz aklınız durur bi bakın istersiniz www.alibaba.com ingsi olan khe qibi bikeleri qetittirebilirr

Scudo
benim çoğu arkadaşım ordan bmx getittirdi örneğin

khe stylus 2007 i kargoyla 730 ytl tuttu

nasıl getiriliyo para nereye yatırılıyo kaç günde gelir geniş bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaslar karqo yoluyla 1 hafta icinde kesın qetirilebilio
fiyatlarıda mail atarak oqrenıosnuz yazıo orda bazı bmxlerin fiyatları ing olması lazım dediqim qbi işllah yardımcı olmusumdur

• Beğen
Tepkiler: mehmert96
şιм∂ι ѕιz güνєηℓι ∂ємιşιηιz∂є σяαѕı gιттι gι∂ιуσя gιвι вιя ѕιтє α∂αмıη ηє мαℓ σℓ∂υğυ вєℓℓι ∂єğιℓ α∂αм ραяαηızı αℓıρ gι∂єяѕє ѕιтєѕσяυмℓυ ∂єğιℓ

нα υηυттυм уιηє∂є вιℓgι ιçη ѕαğσℓ вєη¢є вυ ѕιтє∂єη αℓış νєяιş уαρмαуıη ;)

ne alaka sana diorm ki hiç bi sorun yok bu site dünyanın en büyük alısweriş yani dış ticaret merkezi bi yamuq olmaz forumdakileride yanlıs yöneltme babamda burdan mal alıo konuyu oku ondan sonra cvp yazarsn

okudum ve yazıyorum ben ordan alişveriş yapmam neyinize güvenip alıyosunuz ki ;

o zaman sen ordan bi khe alıp burda havanı atabilirsin.

alıcam az kaldı yakındır qelıncede qorurruz sni hoffman bikes qelıo yakında bekle

sn yapmıyabilirsin bilmediqin için qüwenlı olup olmadıqıını bilmiosn yorm yapma ltf bilmedqiin konularda

kardeşim ben yapmam size kalmış yaparsanız yaparsınız o kadar

İYİ FORUMLAR

tartışma olmasın

Geri