Scudo Sports

Bi Bakar Mısınız?

Mücahit Kıvrak

Forum Demirbaşı
Tepki
130
2 gün üst üste Scott Aspect 30la asfaltta mtb lastikleyile
20şer km yol yaptım. bu lastiklerle çıkma sebebim dayanıklılığımı ölçmekti..
yorgunluğuma yanmıyorum. ama o son turdan sonra
oturamayacak hale geldim.. sabaha hmen hemen iyiyim
ama akşamki acı tanımlanamzdı.. bu acıdan kurtulmak için ne
önerirsiniz...babam taytı küçük bişey gördüğü için
90 tl vermek istemiyo.. Sizce jelli seleler işimiz görür mü?

bazen sorun bende mi diye de düşünüyorum..
babam binip bi acı hissetmediğini söyledi..

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

Scudo
konu başlığını daha açıklayıcı yazarsanız daha çok kişi bakar.

soruna gelince, rahatsızlıktan kastın toto ağrısı sanırım. bu rahatsızlık bisiklete yeni binenlerde ortaktır. bisikleti yeni aldıysan biraz sabretmen gerekecek sonra herhangi bi ağrı hissetmeyeceksin. ama daha rahat etmek istersen jelli kılıflardan alabilirsin.

90 liralık tayt alma sen de 60 liraya da taytlar var kardeşim. yumurtalıklarının hava alması gerek pedli tayt bu yüzden önemli hem hava alır hem yumuşak tutar

Veya dediğiniz gibi daha ucuzu jelli kılıf da olur..

Bisikleti yeni aldım. Ama ilk defa bisiklet kullanmıyorum. Bisan roadstar ın geniş hareket kısıtlayıcı rahat selene alıştığımdan bunlara dayamadım galiba...

tayt seni daha rahatlacaktır ama 20 km de çok az bir rakam performansını artırman lazım

jel seleler gerçekten rahatlatıyor fakat asıl önemli olan pedli tayt. 15tl yede var 60tl yede. jel seleden önce tayt temin etmeni tavsiye ederim. Ben jel olmayan selede tayt kullanıyordum. ilk bün cok az bir agrı oldu ertesi güngecti ve bir daha olmadı. Şuan jel sele ve tayt kullanıyorum. Konforu tartışılmaz.

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Kıvrak
Jelli seleler bana cok cirkin geliyor. Tayt da almak istemiyorsaniz, rahat genis baska bir sele de alabilirsiniz. Ama bu da en azindan tayt kadar para tutar, sadece farkli bir tavsiye olarak dedim.

Yol bisikletinden inip mtb bisiklete binice sanki arabaya binmiş gibi oluyorum ben. Mtb çok rahat geliyor bana :D

@Mehmet Emin

Yalnız sele genişledikçe bacaklardaki hareket kısıtlanıyor. daha çok sürtünme oluyor.

Pedli tayt :in:

kardeşim aydında kipanın kendi alışveriş yerinde bisiklet taytları var 20tl idi en son. ama çokta kaliteli bir tayt değil ama sen yinede bir git bak derim.

• Beğen
Tepkiler: Mücahit Kıvrak
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Başka fikrini beyan etmek isteyen varsa söyleyebilir..

Arkadaşlar, şimdilik idare etmek için 10 tl'ye ilçedeki bisikletçiden çok kalın olmayan adamın mtb selesi dediği yaylı bi sele aldım. Sanki bisiklet çift amortisörlü gibi oldu.. Selenin sivri ucu diğerlerine göre biraz daha fazla acıtti

Bu yüzden öne doğru eğdim.. Kollarıma biraz daha fazla yük biniyo ama en azından arkam rahat.. Rengi de çok uydu.. :) Yakında fotoları koyacağım, ordan bakabilirsiniz...

Geri