Scudo Sports

Bi' Antalya - İzmir turu da benden :)

dostum gidona bagladigin cantayi nereden aldin? bir de normalden ne kadar fazla hava bastin tekerlere?

Scudo
@oguzhan0101

Zincir bir arkadaşımın kullanmadığı, kenarda duran bir zincirdi, neticede kullanılmış bir zincir ama yine de ömrü vardı. Bir kaç bakla ek yaptığım için dayanmadı. Yoksa ki farkettiyseniz yazımda da belirttim, zincir ruble vs bakımıni düzenli yaparim.

@Tolga ibili

Sizlere daha fazla görsel sunayım diye bol fotoğraf çektim :) Keşke tamamını bitirseydim turun.

@fatihİ.10
Çanta decathlondan arpenaz 10 modeli, şu an aynisi satilmiyor , yeni modeli var piyasada.

Lastiklerin psi aralığı 56-87 olmasi lazim. Ön lastiğe 75, arkaya da 85 psi civarı basmıştım

Zincir için yanınıza keşke yedek bakla ve zincir anahtarı alsaydınız. Benim de uzun turda en çok korktuğum şeylerden biri bu. Geçmiş olsun.. Güzel bir tur, fotoğraflar harika. Kıskandım resmen. Bir gün ben de oralara gideceğim.

Aslında arkadaşım zincir anahtarı olan multitool unu vermeyi teklif etmişti ama ben gerek yok ya diyerek geri çevirmiştim, tecrübe oldu ne yapayım. :) Mutlaka gidin, o güzellikleri görün

ben bagajın dayanmaz diye düşünüyordum ama zincirin kopmuş erken bitirmişsin, neyse sağlık olsun :)

bu sıcaklarda sabahları ve akşamüstleri pedallamak daha mantıklı sanki,
öğlen sıcağında da bulduğun yerde denize girersen yada bi gölge bulup miskinlik yaparsan çok daha güzel olabilir.

bir de aşırı susuz kaldığın anda yoldan geçen arabaları durdurup su istemekten çekinmemek lazım.
varsa verirler yoksa yapacak birşey yok. özellikle bu sıcaklarda susuz kalmak kolay değil.

güzel paylaşım olmuş, eline sağlık :)

bagajin 9kg'lık bir limiti varmış.6-7 kg tasimis.agir esyalar gidon cantasindaymis.bu sartlarda neden sorun ciksin? bu konuda bir sorunla karsilasmismiydin daha once?yoksa tahmin mi? @Türka¥
@Çağlar Çağlayan gidonda kac kg varsi yaklasik?

@Türka¥

Teşekkür ederim :) Çok fazla susuz kalmadım aslında, dediğiniz gibi dayanılmaz seviyeye gelirsem kimseden çekinmem yani :) Hep sabah erken çıkmaya çalıştım ama tırmanışlar biraz geciktirdi, o yüzden öğlene kaldım. Öğlene kadar sürüp sonra akşam gezmek ve denize girmek daha çok hoşuma gidiyor.

Gidonda en fazla 2.5 kg olmuştur, daha sonra içinden konserveleri yedikçe biraz daha hafifledi :)

• Beğen
Tepkiler: fatih3861
Merhaba,

Yolda karşılaştığınız insanlarla fotoğraf çektirmeyi unutmadınız umarım? :)

@BetitoXXY

Merhabalar,

Kimseyle birlikte fotoğraf çekinmedim :) Denizli'den arkadaşlarımla da çok samimi değilim, zaten samimi olsam birbirimizden haberimiz olurdu. Bu yüzden kimseyle beraber çektirdiğim bir fotoğrafım yok.Biraz soğuk bir yapım var sanırım bu konuda :)

• Beğen
Tepkiler: BetitoXXY
Şu an tek basina tura cikma konusunda cok kararsizim. Ama cokta istekliyim. Dalyan-İzmir arasında gorulebilecek o kadar guzel yerler varki bu beni tura cikam icin cezbediyor :). Sanirim tura cikacagim. Eylul sonu gibi cikarim heralde cadir-uyku tulumu ve mat almam lazim. Simdiden sabaha karsi epey soguk oluyor 10 derecelik bir uyku tulumu yeterli gelebilir sanirim siz ne dersiniz?

1 hafta öncesi için sadece altıma bir şort giyerek uyudum, uyku tulumu almadan mat üzerinde yattım sadece.Sabaha karşı 4 5 gibi hava biraz serin oluyor. O zaman uyanıp bir tshirt giyip uyumaya devam etmiştim.Eylül sonuna doğru hava biraz daha serinler, uyku tulumu bulundurmanız iyi olur.10 derece yeterli bence. Eğer çok sıcak gelirse,tulumun içine girmeden üzerine yatarsınız :)

Bir de yalnızlığı çok sevmiyorsanız, yanınıza vakit geçirecek şeyler alın, en azından kağıt kalem günlük gibi yazarsınız :) Ben de bu kadar yazıyı turda yazdıklarım sayesinde uzun uzun yazdım

@Çağlar Çağlayan ek bilgi olsun diye yazıyorum, ciddi anlamda susuz kaldınız diyelim, mataranızı elinize alın ve yoldan geçen arabalara doğru sallayın.. halden anlayan ve suyu olan zaten duracaktır ;)

@fatihİ.10 genellikle kadrodan destekli bagajla uzun tura çıkılır, bu gibi sele borusuna bağlananlar biraz riskli.. tamam tura çıkarken 6-7kilo ile başlarsınız ama yollarda birşeyler alıp bagaja atmaya başlarsınız, farkında olmadan ipin ucunu kaçırabilirsiniz, bozuk yolların sallantısıyla ve hesap edilemeyen ağır yükle "seleye bağlı arka bagaj" kırılabilir.. bana göre ideal olan şu tip bagajlar

https://i.hizliresim.com/L4vkgV.jpg

@Türka¥ farkinda olmadan yuku artirmak deil de bozuk yollar sikinti yaratabilir haklisin.
salt seleye baglananlar icin yuk siniri var ama mesafe yok.kullananlara danismak lazim biraz da!

@Çağlar Çağlayan o kaktüslerin meyveleri var, tadı incir gibi, ama sakın avuçlama o meyveleri :D yoldaki küçük aksilikleri de burda okumus oldum.

Geri