Scudo Sports

BF Special Racing Machines

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
761'e nerden takıldın bilmiyorum ancak :);
Çağrı'nın kadrosu Amoeba Scandium 15"
Benim kadrom da Kron XC 4000 15"

öncelikle sevgili halil ve sevgili çağrı bisikletleriniz süüper . güle güle kullanın

cahilliğimi bağışlayın ama bu biskletleri foruma en çok katkıyapanlara mı veriyorlar merak ediyorum.
yani bunlardan bi tane alabilmek için moderatör, yönetici mi olmak lazım
böyleyse nasıl bir yol izlemeliz bu konudada bizi aydınlatırsanız sevinirim .

birde bisikletlerle ilgili olarak kafamın karıştğı bir nokta var forum bisikletleri yanlış vermiş olamazmı çağrının bisikleti ile halilin bisikletinden 300 gr daha hafif. Bu fark nerden kaynaklanıyor ve son soru yöneticiler modatörlerden azcıkdaha kıdemli değilmi öyle ise neden bisikletforum bu ayarlamayı doğru yapmamış şaştım doğrusu yoksa donanım dahamı önemli.

bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.

hayırlısı olsun, kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim..:)

kıskandım bende bisiklet istiyorum.:(..:):)

@Mantis

Harbi yaf çok ilginç bi soru oldu bu :)

Sevgili Hasan Hakan Koç öncelikle iltifatların için teşekkürler.
Evet, baktığın zaman bir yöneticinin bisikleti daha hafif olmalı, ancak detaya inersen, Çağrı'nın bisikletinin V frenli, benimkinin ise disk frenli olduğunu göreceksin :). Yeni hazırladığım V fren setimle zaten ben 10,0 kg'a iniyorum :cool:
Şaka bir yana, bisikletleri en çok katkı yapana vermiyorlar. Biz foruma katkı yapmak için bu bisikletleri yeniden tasarladık. Yoksa Bisikletler bizim kendi bisikletlerimiz, malum boyadık ettik...
Çağrı'nın kadrosu, benim kadrımdan 350 gr kadar hafif olduğu için ve V fren kullandığı için daha düşük bir rakama ulaştı :). Yoksa aramızda yönetici, moderatör vs gibi bir ayrım olmaz ki sanırım yönetimdeki en hafif bisiklet Çağrı'nın ki :)...

Diğer yandan, bu bisikletlerden bir tanesine sahip olmak için boyası sökülmüş bir kadroya, bol bol sabıra ve ince işçilik yapabilecek bir kaç dosta ihtiyacınız var ;).

DipNot: Mantis beğendin mi cevabı? :D Tövbee...

halilcim biligiler herzamanki gibi sonderece teknik ,çok açıklayıcı ve aydınlatıcı oldu . kafamdaki bütün soru işaretleri çözüldü.:D

en azından sticker yapılırsa bizde kendi bisikletlerimize yapıştırırız. kolay ve ucuz olur. ama boyamak gerçekten hoş oluyormuş .

sizi ayrıca yürekten tebrik ederim. yani yeni bisiklet alıp üzerindeki cillop gibi boyaya kıyıp bisikletforum diye yazmak ...bide buna para vermek .. helal olsun

@Hasan Hakan Koç

Bisiklet Forum etiketleri üzerine bayadır üzerinde yoğunlaştığım bir çalışmam var, ancak bu hafta itibariyle ailevi nedenlerden dolayı biraz aksadı. Ona en kısa zamanda tekrar geri dönüp, sezon başlamadan veya en geç Adana Yarışı'ndan sonra dağıtımına başlamayı planlıyorum. Bir aksilik olmazsa, gerçekten çok tatlı bir çalışma olacak. Eminim ki herkes de can-ı gönülden bu etiketleri bisikletinde taşıyacaktır :).

Tebrikin için de çok çok teşekkürler. Ciddi anlamda vakit ve nakit alan bir işti, çok şükür kalktık altından :). Artık bize binmesi, size seyreylemesi kaldı ;).
Aman maşallah deyin ne olur :).

maşşallahhhh.........hemde 41 kere...

@Hasan Hakan Koç

Benim bisikletimin 8 kg olması lazım :D:D:D

Neden 12 kg ?:eek: :eek: :eek:

Halilciğim bisikletin gerçekten güzel oldu.İlk resimlerini görenlerden biri olarak zaten beğenmiştim.Dünde canlı olarak görünce daha da çok beğendim.
Bisikletinle nice pedallı günlere.

nasıl 10000 mesajı doldurana(yada moderator olana) beyaz BF bisikletı mı verılıyor.ben hemen bombardımana baslıyorum:D

Teşekkürler Sönmez Abi :). Sizin kadroyu bu hale getirdim ancak umarım kızmadınız, hem malum arka köprü de bir hatıra duruyor :)...

:D Bu arada;
1 haftasını kadroları tasarlamaya, 1 haftasını boya sökmeye, 2 haftasını boyayıp etiketlemeye, bir sürü YTL'sini de malzeme, işçilik vs gibi masraflar için kullananlara veriyorlar bu kadrolardan ;).

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri