Fatih Sert
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.887
Bu hikaye, garip ama fedakar, iddialı ama mütevazi, profesyonel ama amatörlüğün kitabını yazmış altı kişilik dost bir ekibin hikayesidir. Bu tur nereye gidileceğinin, nasıl gidileceğinin, ne yenileceğinin, nasıl durulacağının, ne giyileceğinin ve ne giyilmeyeceğinin, vites değiştirmenin, frenle nasıl arkadaş olunacağının, rüzgar koridorunun, bisiklet seçiminin, tempo tutturmanın, manzara nasıl seyredilirin, tahammülün, hoşgörünün, açlığın, ziyafetin nasıl olması gerektiğinin, maden suyunun hikmetlerinin, gibi bir çok mefhumun öğrenildiği bir gezi oldu. Bir daha gitmek mi? Tüm o sıcağa, neme, rüzgara karşı rampa çıkmaya rağmen mi? Elbette.... Bu yüzden bisikleti seviyorum ve kendime şehir-yol bisikleti bakıyorum.
Bu vesile ile usta Ahmet Yıldırım kardeşime, baba dostu olan ve bu özelliği ile yeni tanıdığım dedemize "ki maşallahı var", sevgili dostlar M. Emin Bey e "bisiklete beni teşvik edendir", Onur Bey e ve Yakup Bey e teşekkür ediyorum... Nice turlara...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu vesile ile usta Ahmet Yıldırım kardeşime, baba dostu olan ve bu özelliği ile yeni tanıdığım dedemize "ki maşallahı var", sevgili dostlar M. Emin Bey e "bisiklete beni teşvik edendir", Onur Bey e ve Yakup Bey e teşekkür ediyorum... Nice turlara...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)