Scudo Sports

Beyoğlu

Bu akşam ufak bir tur yaptık. devamı gelir katılmak isteyenleri bekleriz.

Scudo
Yakın zamanda bende katılacağım inşallah . Okmeydanı istikametindeyim saygılarımla bisiklet dostlarına..

@Aral KeropyanYakın zamanda bende katılacağım inşallah . Okmeydanı istikametindeyim saygılarımla bisiklet dostlarına..

• Beğen
Tepkiler: arly
@Aral Keropyan
ARAL YAŞINI GÖREMEDİM KAÇ YAŞINDASIN.. KARDEŞ GENÇSEN SOLLARSIN,TOZ YUTTURURSUN BİZE YA

@Ali Kader Erol

Katılıyorum..A pardon yani ciddiye alınma meselesine demek istemiştim.;)
Aslında ben de salı-çarşamba off um.Ama pazar günü katıldığım bir turda limitleri zorlayınca uff oldum üzerinize afiyet..

@Aral Keropyan

hafta sonları karşı tarafa geçtiğinde haber verirsen katılırım.hem tanışır hemde ekibi genişletiriz..
0533 491 70 59
enver avcı
enverav@gmail.com

@Aral Keropyan
zor yetişecegiz desene kardeş .. yakın zamanda buluşalım havalar ısınsın biraz.

@Egemen Ulubilir

ben bisikleti toparladım maşamı da taktım hidrolikleri de düzelttim bi test sürüşüne çıkıcam şimdi:)

@enver avcı

tamam, sizle iletişime geçerim, karşıda ne taraftasınız ?

@Egemen Ulubilir

siz yukarı gelmeyin biz aşağı ineriz :) oradan devam ederiz ister bebek yoluna ister karşıya..

@Egemen Ulubilir

Ben genelde sahil yolunu kullanıyorum bebek emirgan tarafına doğru. beşiktaşta buluşur devam ederiz.

@qinetiq

çok iyi o zaman! ne zaman toplanıyoruz ve ilk tanışma turunu atıyoruz? öneri varmı?

@Egemen Ulubilir

Aslında isterseniz bu öğleden sonra bir tanışma turu yapabiliriz yada akşam. ufak bir tur olur. amaç tanışmak zaten.

Geri