Scudo Sports

Beyoğlu

Scudo
o civarda oturmuyorum ama o civarlarda çalışıyorum sanada selamlar :)

yok yahu 12 saat çalışan biri olduğumdan sabah kalktığımda bisiklete enerjim kalmıyo :)

amin cümlemize :D biraaz uzun tur düşünürsen şöle 70 80 civarı pedallayalım beraber ? :D

olur vallhı ıı olur serkan_ali01@hot ekle konusalım musaıt oldugunda tellerımızı alalım

bisiklet manyagı olsunda marka model fiyat önmli deil.''ÖZGÜRLÜK İKİ TEKERDE'' desin yeter:D arkadşlar bn kasımpaşada oturuorm.beyoglu ve civarı bisiklet süren varsa yazsınnn.turlardan haric hep tek dolaşıormmm.ve buda zevksiz oluyorr.bisiklet birlik beraberlik demektir... kazasız belasız sürüşler saygılarımla mc_emre K1:box2:

@emre güven

selam, biraz geç olsa da cevap yazmak istedim. ben de taksimde oturuyorum. ve hafta içi full, diğer zamanlarda akşamları biniyorum. haberleşelim.

ali kader

merhaba,

taksimde oturuyorum ve hafta içi olan off günümde full diğer zamanlarda da akşamları birkaç saat binmeye çalışıyorum. müsait olan arkadaşlarla pedallamaktan mutluluk duyarım.

şehir içinde 2-3 kişilik küçük bir ekip şeklinde bindiğimizde daha fazla ciddiye alınıyor ve risklere karşı biraz daha koruma imkanı bulabiliyoruz diye düşünüyorum.

ali kader

@Ali Kader Erol

İstanbula geldıgımde pedallarız,ali bey..:in:

Gezmek için severim istanbulu,fakat yaşamak için sıkıntılı :eek:

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
Telefonunuzu kaydettim. Çıkarsak ararım sizi.
Hafta içi akşamları çııkıyoruz hava çok kötü olmazsa...

• Beğen
Merhabalar, Siteye yeni üye oldum ve uzun zamandır burayı takip ediyordum.. Gerçekten çok seviyeli çok güzel bir forum..

Ben de osmanbey tarafındayım buralarda ikamet eden arkadaşlarla haftaiçi akşamları gezebiliriz diye düşünüyorum.. Hafta sonları da karşı tarafa gidip bisiklet yolunu kullanabiliriz belki.

msn: aralker@hotmail.com (msne eklerken ek not girebilirseniz sevinirim)

Saygılar..

• Beğen
Geri