Scudo Sports

Beyoğlu

Scudo
Hava bugün pek iyi değil yarında yağışlıymış salı günü iyi gözüküyor. salı turlayabiliriz. yine haberleşiriz.

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
Bu akşam için aral ve egemen konuşmuşlar banada uyar dedim saat 10 30 da beşiktaşta tanışmak için buluşacağız. ufakta bir tur yaparız. gelmek isteyenleri bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
abi ferikoydeyim sende kırmızı borla var galiba 14 yaşındayım ulaşırsan her zaman gelirim
---saygılar--

Ben Fatih-Cevahir arası takılıyorum işe pedallayarak gidiyorum şimdilik :) Şişhane zorlasa da aslında iş çıkışı güzel olur... Haftada 4 gün 20-19 saatlarinde işten çıkıyorum...

Arkadaşlar Nihayet profesyonel bisikletimi aldım. Beyoğlnda ikamet etmekteyim. Yakın civarlardan tur organizasyonları olursa müsait olduğum vakitlerde katılmak isterim. Bu arada dikkatimi çekti bu sayfada soyadı Gül olan bende dahil 3 kişi var hayırdır inş :D

Bisikletiniz hayırlı olsun.

teşekkür ederim arkadaşlar :) darısı olmayanların başına..

Hayirli olsun Adem bey. Bende sizin gibi yeni bisikletcilerdenim :) Gercekten buyuk bir zevk. Tekrar hayirli olsun

Selam,
Bende 10 gün oldu bisikletime kavuşalı Mecidiyeköy de oturuyorum. Henüz işe gidip gelirken mecidiyeköy-çağlayan- kağıthane-gültepe-levent-zincirlikuyu-beşiktaş civarlarında kullandım. Sen nerelerde kullanıyorsun? Yani Beyoğlundan nerelere gidiyorsun bisiklet kullanmak için?

• Beğen
Tepkiler: Adem Gül
@Fatma ER
Genelde Beyoğlu-Sirkeci - Sultanahmet- Gülhane Parkı arası gidip geliyorum :)

Merhaba arkadaşlar yarın 3-4 gunluğune istanbula arkadaşımın yanına geleceğım sabah biraz erken ıneceğımde arkadaşımla taksimde buluşacağız.Oraları pek fazla bılmıyorum ama arkadaşım gelesıye kadar takılabıleceğım parça bakabıleceğım herhangı bir bisikletci varmı acaba ?

Konuyu hortlatıyımmı

Geri