Scudo Sports

Beylikdüzü

Scudo
avcılardan bir kişi daha var genelde tercihim avcılar dan sahil yolunu kullanarak eminönü (bakırköy eminönü arasında bisiklet yolu mevcuttur)

Arkadaşlar herkese merhaba önümüzdeki yaz başında bir arkadaşımla Tekirdağ Çanakkale üzerinden İzmir'e doğru bi 10 günlük tur planımız var. katılmak isteyen arkadaşlarla tanışmak isteriz...

gurubun son durumu nedir.marmara mahallesinde oturuyorum.hafta içi akşam veya hafta sonu çıkanlar varsa haberleşelim.

@cengiz türkmen

Bu yaz benim de yapmayı düşündüğüm tur. Eğer denk getirebilirsek beraber yapmak isterim :)

@Gökhan Toros

Merhabalar Gökhan benide listeye ekleyin derim.
Bende yaz başında böyle bir etkinlikte sizlerle bulunmak isterim. Detayları artık yaza kadar konuşuruz netleştiririz. Güzel bir program yaparız. Şöyle bir ege turu güzel olur bencede.

Bu aralar bisiklete bazı nedenlerden ara vermek zorunda kaldım. Artık en yakın zamanda bir etkinlikte görüşmek üzere.

@cengiz türkmen

Hocam rotanız ayrıntılı olarak belli mi. Veya geceleri konaklayacağınız otel, pansiyon, kamp alanı vs. Benim de kafamda böyle bir tur var da ancak en erken temmuz ayı içerisinde olabilir. Tabi öncesinde tur için gerekli birçok eksiğimi tamamlayıp bir de rota oluşturmam gerek. Şimdiden başarılar.

@gökhanc

Yol bisikleti için mi?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs611.snc4/59151_428063953771_770838771_5022273_888328_n.jpg

Bisikletin benim çektiğim fotoğrafı :)

@pınar kacakkiz

avcılar parseller de oturan trek marka bisikleti yeşil renk sırt çantası olan ve çoğunlukla avcılar sahile inen oradan da sahil boyunca eminönü ne giden :)

avcılar tarafına yolculuk olursa buradan haber gönderiniz tabii hava koşulları da uygun olur ve de izinli günümdeysem aranıza katılabilirim.

@Gökhan Toros

SİZİ TEBRİK EDERİM GÖKHAN KARDEŞİM KEŞKE BİSİKLETE PARA VERMESEYDİNİZ BOŞUBOŞUNA BÜYÜKÇEKMECE YENİBOSNA OTOBÜSÜ İLE DAHA RAHAT BÜTÜN YOLU GİDERDİNİZ........:boese157: :boese157: :boese157: :mad: :Skull-175

@Hasip Çehre

tebrikler Hasip kardeşim harika tek kelimeyle mükemmel bir soru yılbaşı gacesi
ve ben sayende gülme krizindeyim????:) :) :) :in: :) :)

Geri