Scudo Sports

Beylikdüzü

silivri otobüsleri bisikleti alıyor metrobüs bisikletin ön ve arka tekerlerini sökerek bine bilirsiniz

hafta sonu ben bir kaç kez binmişdim hemide 3 bisiklet

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
Scudo
Sahura kadar bisiklet" turlarımız başlıyor

14 Ağustos 2010 Cumartesi gece 21:30' da Bakırköy sahili BELTUR cafe' de buluşuyoruz.
Aşırı sıcaklar nedeni ile ara verdiğimiz turlarımız gece turları ile başlıyor.

Rotamız : Bakırköy - Yenikapı arasındaki bisiklet yolundan Çatladıkapı' ya oradan Beyazıt meydanına geçilecek ramazan etkinlikleri alanını geziyoruz.
Dönüş rotamız Yenikapı - Bakırköy arasında 23:00 den sonra trafiğe kapalı olan EXPRESS yoldan özgürce geliyoruz.

- Kask, far ve arka stop lambası takmak zorunludur.
- Fosforlu yelek giyilmesi rica olunur.
- Gezi hızımız 17-20 km arasında olacaktır.
- 18 yaşından küçükler velileri ile katılabilir.
- Toplam 25-30 km lik gezimiz molalar ve gezi ile yaklaşık 2,5 saat sürecektir.
- Kask ve bisiklet kiralayabilirsiniz.
- Sorularınız için lütfen dernek merkezimizi 0212-5185402' yi arayınız.

- katılımcı sayımızın ortalamasını bilmek adına katılacakların ad soyad ve cep telefonu numaralarını yazan maili kayit@****************** adresimize atılması rica olunur.

ben ve halil atalay b.çekmeceden gitiyoruz katılmak isteyenler buraya yaza bilir

parsellerde gördüğüm bir çocuk var 20 yaşlarda olsa gerek sırtında çantası başında kasktı altında bisikleti tek başına turluyor sık sık görüyorum bu arkadaşı
sonra tek başına turladığı için üzülüyorum ister istemez dün akşamda gördüm.
inşallah bir tur arkadaşı olur da tek başına gezinmez

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Gökhan Toros

Bisikletsever arkadaşım 35 senedir pedallıyorum yol ve mtb bisikletlerim var yaşım 51 sana tavsiyem net söylüyorum sakın kamyonlara tutunma bu hareketini hayatınla ödersin sana bir ağabey nasihati.Evrensel yokuş çıkma pedallarsın pedallayamassan bisikletini eline alır yürürsün.Birde bisiklete yeni binmeye başlayan insanlara kötü örnek oluyorsun bu tip yazılarınla.Bisiklet formdaki görevli kişiler bu yazını herhalde görmediler??

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
Slm.arkadaŞlar BeylİkdÜzÜ Esenyurt Ta AkŞamlari Hafİf Bİsİklet Turlari DÜzenleyelİm Dİyorum.bu Cİvarlarda Otutupta Katilmak İsteyen Olursa Buradan MesajlaŞalim.

@mehmet ayaz

Lutfen buyuk-kucuk harflere dikkat edelim..
Eger caps-lock tusu aktif ise, boyle olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: felis911
merhaba arkadaşlar. ben beylikdüzündeyim. bianchi nero bisikletim var. adım emre.

hem herkese bi merhaba diyim dedim hem de bi sıkıntım var,onu payalaşıyım dedim. bugün küçük bi kaza geçirdimde. arka jantımda küçük bi eğilme var. bunu nasıl halledebilirm? düzeltilebilir mi yoksa yenisini mi almam lazım. bi de beylikdüzüne yeni taşındım. acaba nerde halledebilirim bu sıkıntımı bu yakınlarda? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. saygılar

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
Merhaba. Yine bu forumda Beylikduzu grubumuz var, oraya bekleriz.
Bu cevrede 4-5 aktif bisikletci olarak pedalliyoruz, aramizda gormek isteriz

Jant konusunda da, eger akord sorunu varsa 25 lira civarina halledebilirsiniz durumu. Eger cemberde yamukluk varsa yenisini almaniz gerekir. 2 durumda da, bize en yakin (ADAM GIBI) bisikletci Bakirkoydeki Metin bisiklet. Mecburen oraya gitmeniz gerekiyor.

@Gökhan Toros

Biraz alakasız olacak ama bir tekerin akordu 25 liraya mı yapılıyor acaba? Sadece merak ettiğim için soruyorum..

hemen hemen o civarlarda bizim burda 20 liraya.. (sinanoba ) ama burda başka biri 30 lira falan kafalarına göre yapıyolar.. bi kere hiç para almamıştı.. ama bisikletçi konusunda kesinlikle büyükçekmece mehmet biisklete (bianchi servise) gitmemenizi öneririm.. sürtüyo diye freni götürdüm ilk olarak mandalı kırdı sonra hidrolik sıvısını akıttı şimdi fren tutmuyor ve eskisinden çok ses çıkıyor..

@mcqueen93

Düzgün yapsın da gerisi hallolur. Bizim burada 10 liraya yapıyor da ne oluyor. Adam yaptım diyor tekerde bir değişiklik yok hala akordu bozuk.. Buradan bir arkadaş tekerini Antalyaya götürüp orda akort ettirmişti..

akord işini hallettim burda bi bisikletçide arkadaşlar. 10 tl aldı adam ama pek özenli bi iş olmadı. arka tekerlek göbeğinden bi ses gelio, onu da artık bi dahaki gelişimde halledicem. metin bisiklet önerisi için de teşekkür ederim. bi de o zaman şunu sorayım: bakırköy e bisikletinizi nasıl götürüosunz?

evet bu akşam civarlarda turlamak isteyenleri bekleriz ;) varmı katılmak isteyen? birazdan saati ve buluşma yerini belirteceğim :)

saat 7 şalvarlı önü gelenler için 10 dk bekleriz :)

Geri