Scudo Sports

Beylikdüzü

@özmen tetik

Tamam , pazar günü de olur. mümkün olan en fazla katılımı gerçkleştirelim.

Scudo
@Lütfü İlgün
Ben ve arkadasım Cem Yücel pazar sabahı saat 10:00 da geliyoruz (gelmek isteyen diger arkadaslar icin yer deniz otobüsü iskelesi)

@Gökhan KURU

Teknik knular ve fiyatlarn cem in ilgi alanına girdgi icn ona yonlendrdm :) yardmı icn tesekurler

• Beğen
Tepkiler: CEM YÜCEL
@özmen tetik

Çok teşekkürler.Salcano xrs 200 için ne diyorsunuz.
Çok acemiyim :) yorumlarınıza göre alıcam veya almicam.

http://www.bisikletcim.com/ProductImages/25453/Bs14.jpg

@Gökhan KURU
forumda ikinci bölümü var oraya da bak ;)

@Uğur Demirtaş

Uğur Teşekkürler.
Baktım orayada ama ordakiler bütçemi aşıyor.:)

@Gökhan KURU

ben bu bisikleti alma derim bildiğim kadarı ile çelik kadro ve ağırlığı yol bisikleti için fazla 12kg bu dağ bisikleti için bile orta seviye bir ağırlık.bütçeni biraz zorla ve başka modellere bak derim aliminyum alaşım kadrolara yönel.forumdada çeşitli bisikletler için yapılan yorumlar var bu model içinde vardır o yorumlarada bak kafanda bir şeyler şekillenmiş olur ;)

güzel bir pazar sabahında hos bir tanısmaydı mehmet, lütfü ve semih abimize tesekurler .... (cem arkadsımız acıl bir işinden dolayı aramızda degildi onu da en yakın zamnda armızda gormek dilegıyle:)

10 nisan Pazar saat 09.30 avcılar deniz otobüs iskelesinde buluşuyoruz.Bakırköy sahil turu yapacağız.Performans değildir grup disiplini içinde arkada arkadaş kalmayacak şekilde kopma olmadan yakın çevre katılmak isteyen bisikletseverlere duyurulur.Her zaman olduğu gibi kasklarımızı takıyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: özmen tetik
floryadan kaçta olursunuz? :)
İBB de konaklar mısınız?

@Levent_K

tura bende katılıyorum florya ibb de 10.15 gbi oluruz kahvaltı icin mola vericez ayrıca

Beylikdüzü sakinleri bir türlü toplanamıyoruz anladığım kadarı ile. Kaç kişi var bu beylikdüzünde pedallayan arkadaş. Benim bildiğim 3 -5 kişi bunun dışında arkadaşlar varsa mesajlarını bekleriz.

@Gökhan Toros
Merhaba gökhan,

Bu bahsettiğim 3 - 5 kişiden biri sensin zaten :D

@gökhanc

fırsatları değerlendirerek arkadaş adedini artırmak,insanlarla gönül ve sevgi bağları kurmak,hayata değer katmaktır.yani hayat için katma değer elde etmektir.hepinizi candan kutlarım."teşekkür"butonunu işaretlemem aynı zamanda "tebrik" etmem manasınadır.sağlıklı ve neşeli sürüşler dilerim.

Beylikdüzü sakinleri dikkatine :

Çarşamba akşamları olmak üzere Beylikdüzü veya çevre semtlere gidicek şekilde gece turları yapılmaktadır. Beylikdüzündeki bisiklet tutkunlarını turlarımıza bekleriz. Haftaya 3 Ağustos Çarşamba günü Beylik pazarı önünde saat : 20:00 da buluşularak gelmek isteyen arkdaşlarla hem tanışır hem turlarız.

Ben gelmek istiyorum ama dönüş 11 gibi olduğundan bana biraz geç(daha doğrusu aileme)8'de buluşuruz fakat ben 21:00-21:30 gibi ayrılıp geri dönerim eğer size uyarsa katılmak isterim.

13 yıl Beylikdüzü'nde yaşadım, hâlâ Beylikdüzü'nde çalışıyorum ama Küçükçekmece'de yaşadığım için Florya'da bisiklete biniyorum.

Size keyifli buluşmalar dilerim.

@şafak deniz

Şafak merhaba,

Tabi katılabilirsin hem tanışmış oluruz. Turun rotası belli değil ama en az 2 saatlik bir sürüş olur. Duruma göre rota belirlenecek. Görüşmek üzere.
Daha önce Beylikpazarında buluşmuyorduk bu ilk olucak :D

Geri