Scudo Sports

Beylikdüzü

Büyükçekmece Bisiklet Kulübünü Takip edebilirsiniz.
Facebook sayfası mevcut olup tur ve diğer etkinlik duyuruları yapılmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: ali kartal
Scudo
Avcılar Parsellerden Merhaba
Henüz bisiklet alamadım ama alınca eminim ki biryerlerde rast geliriz :)

selam ben avcılardayım sahilyolunda veya günübirlik başka rotalarda turlarınız olursa katılmak isterim

Yol bisikletine yeni geçtim. Cumartesi veya pazar sabahları avcılar sahilyolunda antreman yapmayı düşünüyorum ben de.

Ben bu sabah sahilde bir kaç tur attım. Yarın sabah yine çıkıcam hava aynı olursa. 9.00 gibi deniz otobüsü iskelesinde olurum.

Avcılardaki bisikletçiler nerede ? Cumartesi-Pazar sabahı hava güzel ve benden başka bisiklete binen yoktu Avcılar-Küçükçekmece arasında.

@Lütfü İlgün

o kadar emin olmayın :in: avcılar-k.çekmece arası denk gelmemiş olabilirsiniz ama ben gördüm baya bisikletçi

@BULUT ÇELİK

anladıgım kadarıyla avcılardan duzenli tur yada gezi yok beraber düzenleyebiliriz arkadslar

Bir tanışma programı yapalım Avcılar için, hepimiz tek başımıza pedal basıyoruz gözüküyor. Haftaya cumartesi sabahı saat 10 gibi Avcılar deniz otobüsü iskelesi önünde bir toplanıp başlangıç yapalım. Ne dersiniz ?

Herkese selam.
Bende Avcılardayım.
Arkadaşlar uzun zamandır istiyordum fakat hep ihmal ettim.
Yeni bir bisiklet almak istiyorum,acemiyim bu konuda nasıl bir seçim yapmalıyım hangi marka v.s gibi konularda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

@Lütfü İlgün

ctesi ben ve arkadasım calısıyoruz pazar daha uygun bizim icin hava kosuları elverirse tanısma gununu o gune yapabılrız sizin ve katılacak olan arkadslar icin uygunsa..

@Gökhan KURU

bisiklet için ayırdıgın butcene gore yardımcı olabilirz...

@özmen tetik

Fiyatları nedir hiç araştırmadım ama,çok fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorum en azından başlangıç için.Orta karar bişey olabilir.

@Gökhan KURU

selam bisikletler fiyata göre kadro , ağırlık ve kullanılan malzemeler yönünden farklılıklar gösteriyor markadan çok kullanılan parçalara bak derim. trek 3500 390euro-salcano IGMAN 662tl- carraro 420 GRUNGE DISK 24V 345 euro-417 TURNER 21V 279 euro- bianchi-sedona-corratec-GT vs gibi markalarada bak intten daha uygun fiyatlı olanlarıda bulabilirsin pazar günü hava uygun olursa avcılar deniz otobüsü iskelesinde saat 10:00 da buluşma ve tanışmak üzere toplanmayı düşünüyoruz başka arkadaşlarla gelebilirsen karşılıklı konuşabiliriz diğer arkadaşlarında yardımcı olabileceğine inanıyorum

• Beğen
Tepkiler: özmen tetik
@CEM YÜCEL

Cem çok teşekkürler ilgin için,yazdığın markaları araştırıcam.

Geri