Bir ara Avcılar'dan yanlış hatırlamıyorsam TURYOL'un tekneleriyle mehtap turları, boğaz gezisi adı altında turlar oluyordu boğaz tarafına. Onlara bakmanızı tavsiye ederim.
Bu cok guzel bir haber. Ben boğaz turu için değil de bisikletimi alıp başka kıyılarda ya da yörelerde gezip geri gelmek için istiyordum seferleri. Mudanya da iyi gözüküyor. Orası ile ilgili rota planlaması yapmak gerek şimdi
E5 hadımköy kavşağından hadımköye doğre bisiklet yolundan metro marketin hemen yanından aşağı inip uzun ve yokuş aşağı yol var çok keyifli bir yol gölün yanından devam edip b.çekmece kültürparkın oraya ordanda sahilde TREN yolundan balık haline kadar ilerleyip sonra balıkhalindende yolun en keyifli kısmı olan yokuş yukarı çıkarak tekrar beylikdüzüne ulaşabilirsiniz.
@yollarbenibekler@ikizleradami Anlattığım linkteki rota çekmece sahildeki tren yolu akşam saatlerinde kalabalık olabilir beylikdüzü sınırlarındaki bisiklet yolu biraz daha iyi gibi yayalar fazla geçmiyor ama mangal yolu olarak kullanılıyor ara sıra bazı bölgelerde mangalcıların çivili tahtalarına dikkat lastikler patlamasın (link)
Cuma günü Bursa'ya seferler başlayacak. Saat 10.00 ve 14.00 yanılmıyorsam.
Bir diğer önerim, Çatalca Merkez'in yanında bulunan küçük ormanın tepelerinde, rüzgar güllerinin yanında gezebilirsiniz.
Zaten diğer rotaları siz gerçekleştirmişsiniz.
@edoardo Forum içerisinde bir tur organize edildiğinde arkadaşlar duyurusunu forumdan yapıyor. Beylikdüzü'nde olmasa da etrafta aktif bisiklet grupları var. Büyükçekmece Bisiklet Grubu veya Küçükçekmece Bisiklet Grubu. Onların Facebook sayfalarını takip ederek, onların yaptığı turlardan da haberdar olabilirsiniz.
@denizakdogan@ikizleradami@edoardo Büyükçekmece Bisiklet Kulubü olarak her salı-perşembe turlar oluyor.Beylikdüzünden 4-5 kişi katılıyoruz biz, dönüşlerde beraber beylikdüzüne çıkıyoruz Kask, ön arka ışık zorunlu
(link)
Dün de mimaroba sahiline girdim. Sonuna kadar gittim ve sonra toprak yoldan devam edip burnu dolaştım. Keşke burundan sonra da devam etseymiş bir yerlere doğru. Ama o burundan sonraki sakinliği ve terkedilmişliği sevdim.
Bursa seferi çok iyi olmuş. Acaba fiyatları öğreneceğimiz bir web sitesi olacak mı. Bir de akşam dönüşü de 20-21 gibi yaparlarsa tadından yenmez.
@edoardo
Sürekli turlarımız var. Ramazan öncesi ağırlıklı beylikdüzü karaburun turları yaptık. Yine aynı şekilde devam edeceğiz. Benzer turlarda yapacağız. Bekleriz. Beylikdüzü-Karaburun (Karadeniz) Turumuz
Merhaba arkadaşlar. Ben de Beylikdüzü'ne 3 yılın ardından geri dönüşümle beraber turlarınıza katılmak isterim. Gün içinde çıkılabilecek veya haberleşebileceğimiz whatsapp grubu tarzı bir iletişim ağınız mevdut mudur?