Scudo Sports

Beylikdüzü

@speed1000
Ben gelirim ama metrobüsle dönerim :)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Scudo
@Bahadır ÖZEL sana hiç yakistimi senin gibi Deve bagirtan yokuşunu çıkan biri olarak

@soneryen yine mi gidiyorsunuz hmmm aynı kadromu o zaman perşembeyi iptal edip cumartesimi gelsem

@speed1000
Perşembe PUB onadA git bunada gel :)

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@soneryen söz veremem ama gelmeye çalışacam.

Merhabalar , " Team11 "bisiklet grubu olarak performans odaklı antremanlarımız ve turlarımız olmaktadır...Grubumuz da yol bisikletleri ile Büyükçekmece gölü ring antremanı yapmaktayız.Yer yer ortalama 25km/30km arasında grup sürüşleri yapmaktayız...Antremanlarımızın amacı öncelikli olarak sağlık ve spordur.Bununla birlikte 2016 yılı içerisindeki amatör yol bisikleti yarışlarada hazırlanmaktayız...Ortak hedefimizde yanımızda olmak ve tanışmak isteyen herkesi bekleriz....

(link)

Selamlar,

Bugün benim için ilk önemli hedef olan Büyükçekmece git geli başardım. Strava kaydediyor zannediyordum ancak 5. saniyede kendi kendine "pause"a basmış, o nedenle rota oluşturarak ekran görüntüsü ekledim. Beykent'ten Hadımköy'e doğru giderek Çakmaklı yokuşundan indim, iniş gerçekten çok güzeldi. Çakmaklı yokuşunda bir köpek takıldı ancak son sürat yokuştan indiğim için pek sıkıntı olmadı.

Dönüşte yokuş korkutuyordu haliyle, Albatrosun oradan Gürpınar --> Beykent şeklinde devam ettim. Elbette yeni başlayan biri için yorucu oldu, çok az bir kısmını yürüyerek çıksam da 2 saat 15 dk civarı bir sürede tamamladım turumu. Rotayı oluştururken ipuçlarını bu forumdan almıştım zaten, öneririm güzel bir rota. Beykent - Hadımköy bağlantı yolu da tamamen bisiklet yoluymuş yeni öğrendim :) Karaburun gezisi için Hadımköy yolu bisiklet yolunda buluşuyoruz dendiğinde orası neresi diye merak ediyordum, meğersem gayet standart tem bağlantı yoluymuş :D

(link)

@cengovers
Aynen doğru tespit bisiklet yolundan gelin ileride buluşacağız

Beylikdüzünden aranıza yeni katıldım oluşturulacak organizasyonlara gelmek için can atıyorum iyi forumlar dilerim

@psikolog
Hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz. Turlarımızda görüşmek ümidiyle

• Beğen
Tepkiler: psikolog
@psikolog Hoşgeldiniz. Turlarda görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: psikolog
Herkese selamlar. Bu ayın başlarında bisiklet aldım. İşim gereği ancak haftanın 2 gününü bisiklete ayırabiliyorum. Fakat şimdiye kadar yaptığım yolculuklardan sıkıldım.

Beylikdüzü- büyükçekmece zaten rutin yaptığım rota. Bir kere gölün etrafını dolaştım. Bir kez de çatalcaya gittim.

Ben denizi çok seviyorum ve denizi görmekten hoşlanıyorum. İlçelerin konumu sebebiyle trafik ve sanayi bölgeleri çok. Bu yüzden yandexten daha sakin yollara bakmakla vakit harcıyorum. Sahile yakuplu ya da gürpınardan inmek bana daha çok keyif veriyor.

Acaba bu bölgedr yaşayanlar nereleri geziyor? Nerelere gidiyor? Bana fikir verebilirseniz sevinirim.

Büyükçekmece'den vapur seferleri olacak deniyordu bir ara. Acaba bu seferler başladı mı? Kullanan var mı?

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
@yollarbenibekler Büyükçekmece bisiklet kulübü ile beraber Kumburgaz yapıyoruz. Silivri ye gittik. Karaburun rotası güzel diyorlar daha gitmek nasip olmadı. Selimpaşa ya gidiyoruz. Ramazan'dan sonra daha uzaklara gidebiliriz. İstanbul içi pek beni açmıyor açıkcası dün gece Büyükçekmece den Beylikdüzü ne geldik ben trafikten tiksindim açıkcası.

Büyükçekmece'den değil ama Mimarsinan dan arabalı vapur seferleri başladı. Bandırma ya gidiyor yanlış hatırlamıyorsam.

Kısa turlar için Gürpınar Sahil'den başlayıp Büyükçekmece yapabilirsiniz, onun haricinde Göl çevresi, Selimpaşa, Silivri ve Çatalca yolları da keyifli oluyor.
Geçtiğimiz haftasonu bir kısım E5 kullanarak Torium'un oradaki sanayi sitesi'nden Avcılar sahile indim, Florya Atatürk Ormanı'ndan geçip sahil yolunu takip ederek Bakırköy'e geçtim. Bisiklet yolu mangalcılarını saymazsak oldukça keyifliydi. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: yollarbenibekler
Beylikdüzü Gürpınar kavaklı sahiline inebilirsiniz oldukça yokuşludur ama keyiflidir gürpınardan çekmeceye geçip bisiklet yolu olan sahilden mimarsinan sahiline gidebilirsiniz orası istanbulun en büyük sahil şeridi ve bisiklet açısından çok güvenlidir turunuzu büyütmek isterseniz mimarsinandan güzelce kumburgaz selimpaşa yapabilirsiniz çok keyifli bi tur olacağının garantisiniz verebilirim.

beylik düzünde oturanlar bence şanslı,niye çünki beşiktaşta oturan nasıl gidecek karaburuna,artık çözüm istanbul dışındaki sitelere kaçıp ordan karadeniz sahillerine gitmek,anadolu yakada benimde alternatifim artık ya viaporttan ev alacam ya da yalova veya çınarcık ,bu istanbulun sahil yollarının rezilliği gürültüsü çekilmez.

Peki başlayacağı söylenen vapur seferleri hakkinda bilgisi olan var mi? Sahil seridinin sonunda bir liman insaati gibi birsey var. Acaba vapur seferleri hala baslamadi mi?

Geri