Scudo Sports

Beylikdüzü

Scudo
@soneryen ahhh karaburun gelmek istedim ama neyse başka sefere. Siz gelmiyormusunuz Silivriye

Öğlen başlayan düğün var kuzenimin gitmesem olmaz bu sebeple kısa tur yapacağım aksine katılma durumum olabilirdi yada bahçeşehir ile ortak birleştirip tur yapardık

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
qqqq.png

(link)

Beylikdüzünden başka gelen yokmu

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Bisikletimin maşası tamirden yeni çıktı, montajı yapıp bir aksilik olmaması durumunda bende geleceğim. Beylikdüzünden @speed1000 geliyor başka kim var?

• Beğen
@eberkol
Ben geliyorum sabah 6.30'da metrobüsün cumhuriyet mahallesi durağında buluşuyoruz.

• Beğen
@eberkol Bahadır ÖZEL geliyor birde kavaklı dan biri var

Facebook deki tur ilanında haberlestik

06:30 am Cumhuriyet Metrobüs, anlaşıldı.

• Beğen
Arkadaşlar slm ..forumda ve bisiklette yeniyim [emoji1]yarın ki tura kısmetse bnde katılacağim..yalnız anladığim kadarıyla mühim bilgiler facebooktan paylaşiliyor [emoji853]bn face kullanmyrm ..eğer değerli bir arkadaş saat ve başlangıç yerini tam olarak yazabilirse bizim gibi çömezler çok sevinir[emoji120]

Beylikdüzünden başka gelen yokmu

Merhaba Bisikletseverler
Hafta sonu havanın da güzel olmasını fırsat bilerek Silivri'ye pedallıyoruz. Gidiş - dönüş ortalama 60 km orta tempolu turumuz gezi amaçlı olup kahvaltı yemek molalarıyla Silivri'li bisiklet dostlarımızla beraber zevkli saatler geçireceğimiz bir etkinliktir.

07:00 Büyükçekmece Cumhuriyet Meydan
08:00 Mimaroba Atatürk Anıtı katılımıyla
Kumburgaz- Selimpaşa-Silivri rotası izlenecektir.

ŞİMDİDEN KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİZ.
Klubümüzün tanıtımı açısından tura gelen arkadaşların formalı olarak gelmeleri rica olunur.
Genel güvenlik kuralları
  • Etkinliğe katılan her bisikletli kask takmak zorundadır.
  • Gece sürüşlerinde ön+arka ışıklandırma bulundurulacak reflektörlü kıyafet varsa giyilecektir.
  • Yedek iç lastik veya yama tamir seti bulundurmak zorunludur.
  • Grup sürüşü esnasında kulaklık takıp müzik vs. dinlemek yasaktır.
  • Grup sürüşü esnasında ÖNCÜ hiç bir şekilde geçilmeyecek.
Başlangıç seviyesindeki arkadaşlar düşünülerek ARTÇI
gerisinde kalınmayacak şekilde grup sürüş hızı ayarlanacaktır YANCI arkadaşların ikazlarına dikkat edilecektir.
* Etkinliğe katılım için onay veren her birey kaza, hırsızlık, yaralanma, kaybolma, ölüm gibi hallerde etkinlik grubunu veya kişileri mesul tutmayacaklarını açık olarak beyan etmiş olurlar

@ykpcftc Beylikdüzünden gelecek olan arkadaşlar saat: 6:30 da cumhuriyet mah. metrobüs durağında buluşuyoruz.

Evet bugün ku Büyükçekmece Bisiklet Kulübüyle Beylikdüzü Silivri turumuzu tamamladık. Toplamda 80 km yol kat ettik . Donuste Deve bagirtan yokuşu bizi yorsa da zafere ulastik işte o güzel insanlardan güzel bir kare.

IMG_20160529_193332.jpg

Bi denize girilmiş aslında hava çok güzeldi. Bizimde kuzenin nişanı vardı, güzel bir gündü ama artık başka sefere ya siz bize, ya biz size katılır bir organizasyon yaparız.

@soneryen kesinlikle bir organizasyon yapalim

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Facebook'ta gruptan takip ettiğime göre de çok eğlenceli geçmiş gibi.

Rota kaydınız var mı acaba? Merak ettim nerelerden gittiniz, hangi yolları kullandınız :) Gelecekte bize de rehber olur belki...

@speed1000

kusura bakmam uzun süredir girmiyordum
sorunun cevabı (link)
üyr ol rota çiz runtastic e çekebiliyosun galiba yada bunun programını telefona kuruyorsun .

Evet Beylikdüzü sessiz kalma yeni bir etkinlik ne dersiniz :)
Küçükçekmece Bisiklet Kulübü duzenliyor PaB perşembe akşamı bisiklet

(link)
IMG_20160531_123534.JPG IMG_20160531_123611.JPG

Hocam Hafta içi akşam çok zor be.

• Beğen
Tepkiler: Kaang96
Anlaşıldı demek ki Beylikdüzünü temsilen ben gideceğim :hhhhhh:

Geri