Scudo Sports

Beylikdüzü

@trainspotting35 onunda takdigini buldum köpek görünce yavaşlayıp yanından sakince geçince sıkıntı yok diğer türlü köpekte korktuğundan kendini refleks olarak korumaya aliyor

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@speed1000 Cumartesi ve Pazar sabahları 07:00 de Büyükçekmece-Gürpınar arası yaklaşık 22 km lik gezinti yapıyorum beklerim.

Bu pazar sabah 06:30 da başlayarak beylikdüzünden avcılar sahil, k.çekmece, sahil boyu sirkeci eminönü, son durak Eyüp Sultan sonrasında aynı güzergah dönüş. Allah kazasız belasız yol nasip etsin.

Beylikdüzü - Eyüp sultan - Beylikdüzü 104 km sağsağlim tamamlandı. Yorulduk ama güzel bir duyguydu.

@speed1000 Beylikdüzünden avcılar sahile nasıl geçtiniz e5ten mi yoksa başka bi rota mı izlediniz ?

@mywashere E-5 üzerinden giderek Zorlu Center oradan Liman yoluna doğru ilerleyip Sahile indik.

@mywashere Gidiş yönünden değil Beylikdüzü geliş yönünden Zorlu center oraya çıktık. Bu yönde kaldırımlarda var en azından o sebepten. Gidiş yönü tehlikeli. Ama bugün gördüğüm Bakırköyden Yenikapıya kadar olan sahil yolu rezalet tehlikeli. Çok şükür kazsız belasız gittik geldik. Bisiklet yollarından eser yok.

@mywashere Avcılar gidiş yönüne doğru haramidereye gelmeden liman yoluna saparsan yine aynı şekilde sahile ulaşabilirsin.

Haramidere yan yoldan aşağı kaldırımdan inebilirsiniz. Sonra ambarlı dolum tesislerine doğru sapıp avcılar sahile inebilirsiniz. Sadece bu kısımda trafiğe çıkmış olursunuz ki bisiklet için uygun emniyet şeridi var yolda ve çok yoğun bir trafik de olmuyor. Ben de geçenlerde florya sahile gittim bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@mywashere Beylikdüzü iski md. oradan 10 km.

https://i.hizliresim.com/1v31pp.png

Dosyalar

• Screenshot_2016-04-06-21-46-59.png
    Screenshot_2016-04-06-21-46-59.png
    21,3 KB · Okunma: 217
  • Screenshot_2016-04-06-21-46-46.png
    Screenshot_2016-04-06-21-46-46.png
    51,4 KB · Okunma: 222
  • Beğen
Tepkiler: mywashere
@speed1000 Mesafe sorun değil de tek sorun migros ile ambarlı sapağı arasındaki yol orda araçlar otobüsler vs çok sıkıştırır diye düşünüyorum ama dediğin gibi karşı taraftan gitmek daha iyi olcak

@mywashere o zaman dediğim gibi beylikdüzü e-5 üzeri geliş yönünden haramidereye kadar inip kaldırımlar geniş oradan ambarlı liman yönüne girmek. Ya da saadetdereye kadar çıkıp koskanın oradan zorlu center önünde liman yolu ve avcılar sahile.

Selamlar bende beylikdüzü'nden aranıza katılıyorum.

dün bir adet katlanan bisiklet alıp pedallamaya başladım.

Umarım tanışma fırsatımız olur.

Bu da Beylikdüzünden Gürpınar sahil turum.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/screenshot_2016-04-06-21-46-46-png.63959/ https://www.bisikletforum.com/dosyalar/screenshot_2016-04-06-21-46-59-png.63958/

Ben de benze bir güzergahta turluyorum ama dönüşte katlayıp minibüse biniyorum. O yokuşu çıkmayı denemedim daha.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@Bahadır ÖZEL Yokuş yarı yürüyerek yarı bisikletle 15 dk max. yürüyüş gürpınardan düzlüğe çıkmak

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
Geri